RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​У поліції зробили важливу заяву через скандал з копами в Одесі, які обікрали підприємство під час обшуку

Поліція Одеської області відреагувала на інцидент з крадіжкою працівниками поліції під час обшуків, який потрапив на відео.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

В даний час всі учасники події встановлені. Вони дійсно є співробітниками поліції.

"Цей ганебний вчинок ганьбить честь і гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку, іноді ризикуючи життям. Керівництво поліції зацікавлене в тому, щоб у правоохоронних органах служили люди, які є зразком честі і гідності, і не має наміру приховувати негідні дії подібних працівників", - йдеться в повідомленні.

Зараз за даним фактом призначено службове розслідування, матеріали якого будуть передані в ДБР для надання правової оцінки. На період проведення перевірки поліцейські відсторонені від виконання службових обов'язків.

Нагадаємо, що в мережу потрапило відео обшуків поліції в приміщенні спільноти осіб з проблемами із зором. Камера зафіксувала, що правоохоронці їли продукти, обговорюючи, чи не образяться члени спільноти через це. Також правоохоронці відмовилися повертати майно співтовариства загальною сумою на 1,5 млн гривень.

Як повідомляв "Апостроф", у Вінницькій області поліцейського, який знущався над затриманим, можуть заарештувати і посадити, якщо суд доведе його провину.