RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Нострадамуса знайшли передбачення про коронавірус

Легендарний французький астролог Мішель Нострадамус свого часу зумів передбачити щось схоже на епідемію коронавірусу. Про це він писав у своїх щорічних катренах.

Давно відомо, що коронавірус з'явився на рибному ринку китайського міста Ухань, а в передбаченні французького астролога на 2020 рік фігурує саме риба.

"Риба, яка живе у воді і на землі, величезною хвилею буде викинута на берег, Форма її, дивна, приваблива і жахлива. Незабаром з моря до стін міста підійдуть вороги", - писав він.

Вчені почали активно вивчати катрени астролога. Вони вважають, що раз передбачення Нострадамуса не закінчується на 2020 року, то у людства є надія порятунок.

Судячи з прогнозів Нострадамуса, порятунок може прийти ближче до 2024 року.

"Яка дорожнеча! Але два великих благодійника / добряка / принесуть допомогу звідусіль, по землі і по морю", - писав він.

Цікаво, що багато передбачення Нострадамуса збулися і це доведено історично. Саме цей астролог передбачив аварію в Чорнобилі, а також точний час своєї смерті.

Нагадаємо, що західні фахівці знайшли позитивний слід в пандемії коронавірусу, яка охопила всю планету і щодня вбиває сотні людей.