RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Почувши крики, батько взяв рушницю: з'явилися деталі страшного вбивства під Львовом

Увечері у вівторок, 21 квітня, в курортному селищі Східниця, Львівської області 51-річний батько з рушниці застрелив колишнього співмешканця своєї дочки.

Як повідомляє "Апостроф" з посиланням на ZAXID.NET, в поліції повідомили, що злочин стався близько 19:00.

Власні джерела видання розповіли, що між двома чоловіками стався конфлікт під час якого один з мисливської рушниці застрелив свого опонента. Вбитому 33 роки, він був колишнім співмешканцем дочки, чий батько і зробив смертельний постріл. Відомо, що потерпілий помер на місці події від вогнепального поранення в голову.

Пара давно не жила разом, проте час від часу чоловік приїжджав до жінки. Під час такого візиту 21 квітня, вони посварилися. Її батько став свідком цієї сварки, він взяв рушницю і вистрілив в голову чоловікові.

Зараз на місці події працюють слідчі. Вони встановлюють обставини вбивства. Чоловіка затримали, в разі доведення провини йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 20 квітня, в місті Заставна Чернівецької області під час сімейної сварки сталося жорстоке вбивство - чоловік вбив дружину. Про те, що трапилося, в поліцію повідомила дитина.