RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Полює" на котів і собак: під Києвом розгорівся скандал через жорстокого вбивцю, відео

На одного з жителів села Мархалівка Київської області відкрито кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами.

За словами місцевих жителів, підозрюваний зброєю і отрутою винищує бездомних тварин, повідомляє "Апостроф" з посиланням на "ТСН".

Одна з мешканок розповіла, що у собаки, якої вона щодня приносила їжу, з лапи витягли шматок свинцю. Собаку відвезли на операцію.

Про знущання над тваринами в Мархаловке розповіла ще одна місцева жителька, собаку якої кілька років тому отруїли, щоб пограбувати будинок. Тепер їй знову довелося стати свідком жорстокого поводження з тваринами.


"Завелося в селі чудовисько, яке стріляє по котам, просто вбиває котиків, стріляє з пістолета по собакам", - розповіла жінка.

За фактом жорстокого поводження з тваринами відкрили кримінальне провадження. За знущання над ними винному загрожує до трьох років в'язниці.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Ківерці Волинської області місцевий житель, ветеран АТО, заради розваги викидав кота з вікна третього поверху.