RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Росії екс-королева краси влаштувала криваву різанину в магазині: фото і відео

В Ульяновську (Російська Федерація) "Міс Ульяновськ-2005" і колишня дружина бізнесмена Вадима Долгановського Наталія Трофимова влаштувала криваву різанину в магазині, накинувшись з ножем на продавщицю "Гуллівера".

Як повідомляє "Апостроф", про це пише 73online.ru.

За даними видання, інцидент стався на вулиці Водопровідній, 2 в неділю, 6 вересня. Раптово покупниця витягнула з сумки ніж і почала наносити удар за ударом продавщиці. Її зупинив відвідувач. Постраждала жінка потрапила в лікарню у важкому стані.

Нападниця втекла, її затримали тільки вдома. Виявилося, що вона готувалася до злочину, оскільки в сумці знайшли ще один ніж.

Відзначається, що напередодні Трофимова вийшла з психлікарні - причиною проблем з психікою нібито стала нездатність мати дітей. Раніше зі своєю жертвою вона знайома не була, жодних підстав для нападу не було.

Слідство порушило кримінальну справу про замах на вбивство (ч. 3 ст. 30, ч. 1 ст. 105 КК РФ). Зараз "Міс Ульяновськ" знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Єлизаветинській лікарні Санкт-Петербурга (Російська Федерація) 42-річний пацієнт реанімації під час нервового зриву гострим хірургічним інструментом важко поранив двох жінок.