RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Миколаєві чоловік вистрілив дружині в голову і не пускав до неї медиків: моторошні деталі і відео

У Миколаєві в результаті сварки подружжя чоловік вистрілив дружині в голову.

Про це повідомляє ТСН.

Трагедія сталася з сімейною парою: 65-річний чоловік поранив 48-річну жінку. Її з кулею в голові доставили до лікарні. Зараз вона знаходиться в реанімації у важкому стані. Однак небезпеки для її життя вже немає.

На думку сусідів, подружжя посварилося на грунті ревнощів в квартирі в гуртожитку. Однак вони не чули скандалу. Чоловік вистрілив в дружину з травматичної зброї.

Про подію мешканці дізналися, коли приїхали медики. Однак зловмисник не впускав їх, хоча сам викликав "швидку".

На місце викликали поліцію. Правоохоронці зазначають, що чоловік стояв над дружиною з пістолетом. Вони силою наділи на нього наручники, а постраждалу передали медикам.

У лікарні розповіли про стан жінки. Її прооперували, витягнувши кулю зі скроні. У неї безліч переломів кісток черепа. За словами нейрохірургів, якби пройшло більше часу, то постраждалу вже б не врятували.

Як поділилися сусіди, подружжя здавалося благополучною сім'єю. Спільних дітей у них не було. Відзначають, що жінка їздила на заробітки за кордон, але чоловік не дозволяв їй. Він також почав випивати.

Одна з сусідок Людмила чула, що чоловік розповідав поліції. Він говорив, що дістав пістолет, щоб налякати дружину, але при цьому сильно нервував. Вистрілив він випадково.

Злочинця затримала поліція. Як з'ясувалося, у нього був дозвіл на зброю. Він розкаюється в скоєному. Але його можуть залишити за гратами на 15 років.

Як повідомляв "Апостроф", в Борисполі Київської області чоловік відкрив вогонь прямо на вулиці біля супермаркету.