RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Не було ніякого ножа": підозрюваний у нападі на кандидата ОПЗЖ в Слов'янську розповів про подію

Члени партії ОПЗЖ безпідставно звинувачують жителя Слов'янська Миколу Годзинського в нападі на кандидата в мери міста Павла Придворова.

Про це розповіли сусіди чоловіка в інтерв'ю місцевому інтернет-виданню "Карачун".

Кажуть, що Годзинського страждає від сильного болю і не має грошей на лікування, тому приймає знеболююче і снодійне. А агітатори ОПЗЖ заважали йому спати. Так ситуацію прокоментував підозрюваний в нападі на кандидата Придворова Микола Годзинський, з яким вдалося поговорити журналістам.

"Все болить, все тріщить (нерозбірливо), три грижі у мене і суглоби болять. Дві доби не можу заснути. Випив я снодійне. Дві пачки. Поставили колонку і бум-бум. Воно в будинку як в барабані. Я вийшов і скинув колонку. Не було ніякого ножа", - заявив він.

Сусіди кажуть, що характер у Годзинського спокійний, спиртного майже не п'є. Відзначають: не тільки ножа під час сутички не бачили, але і самого потерпілого. Кандидат в мери Павло Придворов, на якого нібито нападав Годзинський, прийшов в їх будинок вже після того, як Годзинського затримали.

"Він стояв біля колонки. Колонка вже завалилась. Вони його хоп, і кинули на спину. Придворов приїхав пізніше. Пізніше", - зауважили очевидці події.

Нагадаємо, мер Слов'янська Вадим Лях раніше звернувся до Нацполіціі, щоб вона розслідувала роботу штабу кандидата в мери від ОПЗЖ Павла Придворова. На думку мера, Придворов і ОПЗЖ інсценують злочини проти себе, щоб завоювати прихильність виборців.