RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Серце розривається від побаченого: мережі розгнівали відео з дитиною і вихователем у дитсадку під Полтавою

У селі Велика Бузова Полтавської області вихователька грубо повелася з трирічним малюком. Все потрапило на відео, в мережі піднялося обурення таким ставленням до дитини.

Відповідне відео опублікувала мама хлопчика на Facebook-сторінці "Мої Яреськи".

На кадрах видно, що на лавці біля шафок сидить і громко плаче хлопчик, а вихователька криком змушує його підтягнути штани "двома руками". Дитина тільки голосніше плаче у відповідь на крик. Жінка виходить з себе, береться за штани двома руками і грубо "втрушує" в них дитину. Далі вона в такому ж тоні і з криками взуває його.

На відео видно ще одну жінку, за словами автора публікації, це - завідувачка садочку. Вона абсолютно спокійно реагує на такі "виховні методи".

"Батьки! Це просто жах, що твориться в саду Великій Бузовій?! ... Моїй дитині 3 роки виповнилося 1 місяць тому. Він ще не може самостійно взуватися і одягатися, але такі методи "вихователя" неприпустимі! ... Такі люди не повинні працювати у дітей! Ніколи б не подумала, що доведеться таке пережити! ", - пише мати дитини.

Користувачі активно коментують побачене, засуджуючи поведінку педагога і пропонуючи матері написати заяву в поліцію за моральне знущання над дитиною.

Як повідомляв "Апостроф", в Запоріжжі стався кричущий випадок в дитячому садку №164 "Золотий ключик". Там вихователька не пустила 6-річного хлопчика в туалет з прогулянки. В результаті у малюка трапився конфуз, після якого над ним близько трьох днів сміялися діти.