RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Поліція може когось прикривати: у справі про загадкову смерть українки в Туреччині може бути новий поворот, фото

30-річна українка Христина Новіцька, тіло якої знайшли в Туреччині, не могла вчинити самогубство.

Про це пише Обозреватель.

Близькі та друзі загиблої українки не вірять у версію про самогубство і стверджують, що турецькі силовики "можуть прикривати когось важливого".

Як відомо. тіло Христини Новицкой виявили в будинку неподалік від курортного міста Бодрум, а її мама довго не могла додзвонитися по телефону до дочки. 2 січня сусід викликав поліцію після того, як українка не відкрила йому двері.

Мертву Христину виявили на стільці посеред кімнати, а її руки були скуті наручниками. Більш того, на голові у дівчини був сміттєвий пакет, але двері в квартиру були замкнені зсередини, а ключ знаходився в замковій щілині. Поліція відправила тіло дівчини на експертизу і вже завтра, 4 січня, родичі Христини прилітають до Туреччини, щоб оформити документи для репатріації тіла.

"Ми з нею спілкувалися, коли були студентками. Це дуже добра, чуйна, приємна і неконфліктна людина. Правда, про своє особисте життя вона вважала за краще не розповсюджуватися. Всі, хто з нею вчився, зараз в шоці. Ми не віримо в версію самогубства" , - заявила в коментарі журналістам одна з однокурсниць Христини.

Фото: Обозреватель

Турецькі ЗМІ, ґрунтуючись на припущеннях поліції, стверджують, що 30-річна українка нібито наклала на себе руки, оскільки була в депресії: через пандемію дівчина нібито втратила роботу і впродовж довгого часу приймала антидепресанти.

"Дивна версія. У Христини є рідні в Києві, мама. Якщо вона залишилася без роботи, вона могла повернутися додому. До того ж в Туреччині вже з літа життя ожило, полетіли туди туристи, і Христина могла знайти собі роботу. Я не вірю в ці домисли. Ймовірно, хочуть прикрити когось дуже важливого , - заявила ще одна знайома Христини Новицкой.

Раніше ми розповідали, що в Італії сталася трагедія з 56-річною українкою, яка хотіла повернутися на батьківщину.