RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Удар був страшної сили: під Рівним блискавка вбила коня і травмувала людей, відео

У Рівненській області блискавка вбила коня і травмувала кілька людей.

Про це повідомляє ТСН.

Повідомляється, що блискавка вразила 14-річного підлітка і 31-річного чоловіка. В результаті удару блискавки загинув кінь. Це сталося в населеному пункті Сновидовичі в Рівненській області. Двоє чоловіків і підліток йшли по полю неподалік від лісу, раптово піднялася гроза і вони побачили спалах блискавки. Власник коня побачив, що тварина лежала на землі відразу ж після спалаху блискавки.


Чоловік досі не може повірити в те, що сталося. Потерпілий каже, що у нього в голові є картина того, що відбувається, яку він прокручує кожну секунду. За його словами, вдарило по центру в коня, потім від коня вдарило в підлітка, а потім і в іншого чоловіка.

Один з потерпілих зміг зорієнтуватися і швидко зателефонувати до лікарні. Через кілька хвилин на місце події приїхала бригада швидкої допомоги. Підліток був госпіталізований в обласну лікарню і відразу ж був відправлений на операцію.

Як писав "Апостроф" раніше, синоптик попереджали, що квітень Україні видався холодним, але й останній місяць весни принесе заморозки, хоча будуть і теплі дні.