RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Розбій, викрадення людей та авто: на заході України затримали членів небезпечної банди, фото і відео

У неділю, 31 травня, повідомлено про підозру семи учасникам злочинної організації, які викрадали людей та автомобілі, а також здійснювали розбійні напади.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства, мешканець Закарпаття організував угруповання, члени яке систематично вчиняло тяжкі та особливо тяжкі злочини на території Закарпатської області. Всі члени злочинної організації є місцевими мешканцями спортивної статури та володіють навичками бойових мистецтв.

Правоохоронці у м. Львові затримали організатора, який прибув рейсом з Туреччини, іншого координатора – на польському кордоні. Решту членів угруповання затримано в м. Мукачево Закарпатської області.

60 екіпажів поліції було задіяно в проведенні 23 обшуків у м. Львові та м. Мукачево. Правоохоронці вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї, 15 одиниць автоматичної зброї, 2 помпові рушниці, 10 пістолетів системи “ПМ”, 5 пістолетів “Форт-17”, 5 пістолетів “ТТ”, 6 гранат, понад 40 магазинів, набої та пристрої для безшумної стрільби. Також виявлено холодну зброю, тепловізори, радіостанції, gps-трекери, спецодяг та бронежилети. Все це слугувало фігурантам знаряддям злочинів.

За місцем проживання зловмисників виявлено швейцарські годинники, золоті прикраси, коштовності, валюту та 6 транспортних засобів, в тому числі “Mercedes” та “Audi” преміумкласу.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Раніше “Апостроф” писав, що в Києві конфлікт між двома водіями закінчився перестрілкою. Стрілок намагався втекти, але його спіймали патрульні поліцейські.