RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Кричала, а він знімав на відео: з'явилися деталі трагічної загибелі української моделі в Туреччині - фото

Увечері 11 червня, в Стамбулі загинула 33-річна уродженка Сум Анжеліка Срабьянц - дівчина, яка працювала в Туреччині моделлю, випала з балкона п'ятого поверху і померла в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню. З'явилися нові подробиці загибелі дівчини.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Трагедія сталася в житловому комплексі Стамбула, вдома у турецького коханого Анжеліки Срабьянц. Вони серйозно посварилися, відомо, що модель навіть розсікла хлопцеві брову.

Повідомляється, що під час обшуку у квартирі були виявлені заборонені речовини, а також відеозапис, який імовірно зробив бойфренд загиблої Бурак Ерджан. На кадрах дівчина тримається за перила балкона і кричить: "Бурак, Бурак", "Будь ласка". А за кадром чути чоловічий голос, який говорить: "Іди сюди". Після цього дівчина зривається вниз.

Турок заявив правоохоронцям, що у квартирі вони були вдвох. Також він сказав, що виявив Анжеліку повислої на балконі, вийшовши з ванної. За словами Бурака, він намагався врятувати дівчину, але її рука вислизнула. Його свідчення не відповідають кадрам знайденого відео тому, що він не міг знімати відео і намагатися її врятувати одночасно.

Також бойфренд загиблої стверджував, що вона неодноразово намагалася вчинити суїцид, але знайомі і подруги дівчини спростовують ці заяви. Вони заявляють, що дівчина була життєрадісною і ніколи не страждала на депресію.

Про Бурак Ерджане відомо, що він працює дресирувальником собак. Знайомі пари розповіли, що він буває ревнивим, різким, а іноді навіть жорстоким.

Після смерті Анжеліки Срабьянц Бурака взяли під варту і пред'явили звинувачення в її навмисному вбивстві.

У Сумах в Анжеліки залишилася 58-річна мама і дідусь. Кілька років тому мати загиблої написала в соціальних мережах: "Донечко, мила, я тебе люблю. Пиши, будь ласка".

Раніше "Апостроф" писав про смертельне ДТП в Румунії. Мікроавтобус з 17 пасажирами в салоні зіткнувся з вантажівкою. В результаті аварії 16 людей отримали травми, один - загинув. Майже всі пасажири мікроавтобусу - українці.