RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

По дорозі на популярний український курорт сталася страшна смертельна ДТП: відео

У понеділок, 21 червня, на трасі Одеса - Миколаїв, де раніше зіткнулися КамАЗ і Fiat Doblo, сталася жахлива ДТП. Там легковик Chery Tiggo влетів під вантажівку з цистерною, в результаті чого загинули люди.

Про це повідомляє Telegram-канал Одеса Info.

Сила удару була такою, у що у цистерни вибило передню вісь і пошкоджено рульове керування. Після зіткнення з вантажівкою Chery викинуло на проїжджу частину, де вона зіткнулася зі ще одним автомобілем.

ДТП під Миколаєвом Фото: Національна поліція України

Як стало відомо, водій Chery і пасажир загинули на місці пригоди, однак більш докладна інформація про жертв уточнюється. Також відомо, що в машині був 8-річна дитина.

ДТП під Миколаєвом Фото: Національна поліція України

За словами водіїв постраждалих машин - винуватець ДТП заснув за кермом. У лікарню були доставлені п'ятеро постраждалих, в тому числі двоє дітей у віці 8 і 15 років.

ДТП під Миколаєвом Фото: Національна поліція України

За даними поліції, аварія сталася на 89 км автодороги М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ в Миколаївському районі за участю трьох легковиків: Chery Tiggo, Chevrolet Aveo і Skoda Oktavia, а також вантажівки DAF.

Нагадаємо, на трасі Одеса - Миколаїв сталося зіткнення тягача MAN і вантажного фургона Mercedes. В результаті аварії водії обох автомобілів померли на місці пригоди.