RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

На Волині жінка через кредити замовила кілера для колишнього чоловіка: фото

У Волинській області жінка на свого ексчоловіка замовила вбивство через кредит, оформлений на нього, аби його не повертати. Її затримали.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України на своєму Telegram-каналі.

Як встановили правоохоронці, жінка замовила свого ексчоловіка за 10 тисяч гривень. Замовниця використовувала особисті документи колишнього, неодноразово оформляла та отримувала на його ім'я кредити - 200 тисяч гривень.

Аби запобігти вбивства поліція провела спецоперацію. Вони інсценували вчинення злочину, а потім організували зустріч 36-річної жінки з "кілером". Під час цієї зустрічі, біля одного з сіл Володимир-Волинського району, зловмисниця отримала "докази" вбивства колишнього чоловіка. Її затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Місцевій жительці повідомили про підозру в організації закінченого замаху на вбивство, вчинене на замовлення (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 ККУ). Наразі вирішують який їй надати запобіжний захід.

Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine

Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine

Нагадаємо, у травні в Італії в котеджі знайшли тіло 29-річної українки Христини Новак. В її вбивстві в ході 9-часового допиту зізнався італієць Франческо Люпино.