RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В Одесі сталася серйозна хімічна аварія: фото та відео

В Одесі на вулиці Боровського, на території підприємства, вранці в середу, 1 грудня, під час проведення робіт з ємністю, що містить хлор (обсяг 800 літрів) сталася її розгерметизація і витік небезпечної речовини.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці ГУ ДСНС України в Одеській області.

Зазначається, що рятувальники подавали воду для осадження парів хлору розпорошеними струменями води. На розгерметизовану ємність наклали бандаж, її герметичність відновлено, витік небезпечної речовини припинено.

Дезактивація місця розливу здійснюється шляхом розведення водою. На відстані 50 метрів від місця НП перевищення гранично допустимих концентрацій немає.

Водночас, як пише "Думська", місцеві жителі скаржилися, що околицями поширюється різкий запах. Після витоку хлору його гранично допустима концентрація в повітрі поряд з балоном була перевищена в 89 разів. Деактивація навколишньої території продовжується, неприємного запаху вже немає.

Як розповідав "Апостроф", 1 грудня, у Московському районі Харкова прорвало трубу, внаслідок чого затопило кілька вулиць, а харків'яни залишилися без води.