RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Заради ролика в Tik-Tok: у Маріуполі чоловік кидався сокирою з балкона, відео

У Маріуполі заради ролику у соціальній мережі Tik-Tok хлопець кидався сокирою з балкона багатоквартирного будинку. Блогера затримали правоохоронці.

Про це повідомляє пресцентр Національної поліції у Донецькій області.

Там розповіли, що 1 лютого в Tik-Tok з'явилося відео, де невідомий кинув з балкона у двір сокиру. Обійшлося без постраждалих.

Працівники Маріупольського райуправління поліції встановили адресу, за якою сталася подія. Невдовзі встановили і самого правопорушника. Ним виявився 21-річний житель будинку.

Поліцейські попередньо встановили, що хлопець хотів зняти відео для соцмережі, яке б зібрало безліч переглядів.

За цим фактом склали адміністративний матеріал за ст. 173 "дрібне хуліганство" Кодексу України про адмінправопорушення. Блогерові загрожує покарання від штрафу до виправних робіт та адмінарешту.

Також правоохоронці провели з порушником профілактичну бесіду щодо недопущення дій, які становлять небезпеку для громадян.

У поліції Донеччини нагадали, що постійно моніторять соцмережі на предмет загроз публічній безпеці. Якщо в діях вбачають ознаки кримінального чи адміністративного правопорушення, то за це доведеться відповідати перед законом. Всі подібні факти реєструються та проводиться перевірка.

Також поліція закликала мешканців повідомляти про всі випадки загрозливих дій у соцмережах.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві пасажири зафіксували на відео водія громадської маршрутки №472, який всю дорогу паралельно з керуванням транспорту дивився стрічку соцмереж у своєму телефоні.