RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Актуальна карта вторгнення Росії в Україну на ранок 7 березня: де точаться бої

Російські війська 12-й день ведуть війну в Україні, завдаючи ракетних ударів по аеропортах, військових складах і критичній інфраструктурі. За цей час українські військові суттєво порушили плани ворога.

Де 7 березня відбуваються обстріли та бої на території України, можна побачити на онлайн-карті NewsMap.pl.

Південь

За останні 24 години російським військам вдалося захопити деяку територію у передмісті Вознесенська, міста обласного значення в Миколаївській області. Вранці Миколаїв обстріляли градами.

У Запорізькій області тривав потужний опір російському вторгненню. Бої тривають біля населених пунктів Гуляйполе, Оріхів та на напрямку Василівка-Балабино. Ворожим військам вдалося окупувати населені пункти Пологи, Василівка і Токмак. Запорізька АЕС - надалі під контролем РФ.

Північ та Північний схід

Вночі північну частину Житомирської області обстрілювали військові РФ. Йдеться про міста Овруч, Малин, Коростень та село В’язівка. Там було завдано ракетного удару.

Російська армія знову обстрілювала Чернігів. Також ведуться бої на підступах до міста та по області. Війська прагнуть просунутись в напрямку Києва.

У Сумській області залишається складною ситуація у населених пунктах Охтирка та Тростянець. В область зайшла велика кількість російських військ.

Харківщина - тривали ракетні удари. Також атаки відбувалися з повітря по житлових будинках у різних районах міста. Упродовж доби українські військові збили ворожий винищувач.

Дуже складна ситуація на підступах до Києва. Бої тривають по напрямку Макарів-Ірпінь-Гостомель. Ірпінь - в облозі терористів.

Схід

На Луганщині з важкої артилерії бойовики обстрілюють Сєвєродонецьк та Попасну.

У Донецькій області Маріуполь та Волноваха перебувають в облозі. Там тривають бої.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у боях за Херсон окупант втратив 30 вертольотів за ніч.