RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

Загинула на очах у маленького сина: що відомо про жертву окупантів, що розстріляли човен з українцями

На Каховському водосховищі росіяни розстріляли човен із мирними людьми. Внаслідок обстрілу четверо людей загинули. Стало відомо, що серед загиблих – адвокат із Дніпра Аліна Молчанова.

Про це повідомляється на сайті Національної асоціації адвокатів України.

39-річна жінка загинула на очах своєї дитини, разом з якою вона намагалася втекти з окупації. Тепер син залишився без матері.

Колеги Молчанової висловили щирі співчуття її рідним та близьким. На засіданні Опікунської ради ухвалено рішення виділити сім'ї загиблої 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, 7 квітня 14 людей, троє з яких – діти, хотіли залишити село Первомаївка на Херсонщині Каховським водосховищем на човні. Його прибило до берега поблизу села Мар'їнське Криворізького району Дніпропетровської області.

За інформацією МВС, за 70 метрів від берега села Мар'їнське росіяни відкрили по них артилерійський вогонь і обстріляли з "Градів". На місці загинули троє дорослих та одна дитина 2009 року народження.

Раніше жертвами удару російської ракети по залізничному вокзалу у Краматорську стали 52 особи, з них п'ятеро – діти. Ще 109 людей отримали поранення.