RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Авто знесло в річку: на Тернопіллі хлопець із 13-річними дівчатами потрапили до смертельного НП

Увечері 11 червня у селі Ліщанці Тернопільської області через сильну зливу загинуло троє людей - потоком дощової води з дороги знесло легковий автомобіль, у якому було двоє дітей та їхній батько-водій.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Рятувальники прибули на місце події та виявили, що перевернутий на дах автомобіль лежав у воді неподалік дороги, але людей в ньому не було, тому пошуки зниклих організували вздовж русла річки.

Близько шостої ранку 12 червня у воді виявити тіло водія - чоловіка 1990 року народження. Потім о 9:20 знайшли тіло однієї з дівчаток за 5 кілометрів від місця, де перекинувся автомобіль. І через годину нижче за течією виявили ще одну загиблу дитину. Обидві дівчинки 2009 року народження.

До пошуків долучили понад 50 людей, серед яких фахівці Національної поліції, пошуково-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС, а також місцевих мешканців.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Тернопільщині того ж 11 червня сталася ще одна подія - російські окупанти обстріляли Чортків, унаслідок чого 22 особи отримали поранення.