RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

На Волині ППО збила два ворожі безпілотники: є жертви та поранені

В понеділок, 25 липня, у Волинській області українські ППО збили два ворожих дрони. Внаслідок падіння уламків одного з них загинула людина, та ще кілька зазнали поранень.

Нічні удари ворога та нова техніка ЗСУ на полі бою: онлайн війни 25 липня

Про це повідомив глава Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

“Сьогодні 25 липня на Волині було чутно вибухи. Це робота протиповітряної оборони. Зокрема військові збили два БПЛА. Уламки одного з них пошкодили приватні будинки. На жаль, внаслідок падіння уламків є жертви. Одна людина загинула, кілька поранених перебувають у лікарні. Усі обставини встановлюємо”, – йдеться в повідомленні.

Згодом з’явилося відео, на якому видно, що один з будинків не просто пошкоджено, а знищено. Також ZN.ua уточнює, що загинув 66-річний житель села Дубове, а двоє дітей отримали опіки.

“25 липня на північно-західному напрямку було виявлено два ворожих БПЛА, які перетнули повітряний простір України з боку Білорусі та здійснювали повітряну розвідку об'єктів у Волинській області. На перехоплення БПЛА було піднято винищувач, також спрацювала українська система протиповітряної оборони. Два ворожі БПЛА було знищено. Уламки однієї із зенітних ракет впали на житловий будинок. Інформація щодо постраждалих уточнюється”,повідомили в Повітряному командуванні “Захід” Повітряних Сил ЗСУ.

Раніше самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко попередив, що єгері мають бути готові у разі потреби стати під рушницю. При цьому він вживав такі слова як "якщо", "раптом", "не дай бог", без більш зрозумілих пояснень.