RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Росія завдала ракетного удару по Вознесенську: фото, відео та всі подробиці

У ніч на 11 вересня, близько 02:00, окупанти обстріляли Вознесенський район Миколаївської області, українське ППО відбило ракети. Однак вдень загарбники знову завдали ракетного удару. Є прильоти по одному з підприємств Вознесенська, внаслідок яких постраждали чотири людини.

Про це повідомила Вознесенська міська рада у Telegram.

За даними міської ради, вночі ППО збило дві ворожі ракети, уламки якої впали на відкритій місцевості Прибужанівської громади. Але вдень, близько 11:15, окупанти потрапили в одне з підприємств Вознесенська.

"За попередньою інформацією від ракетного удару по одному з підприємств, поранення отримали 4 людини. На місці вибуху працюють рятувальники", - повідомив у Telegram народний депутат від Миколаївщини Артем Чорноморов, що працює у комітеті з питань аграрної та земельної політики.

За словами нардепа, були пошуки ще двох працівників. Їх знайшли, вони не постраждали. Також частинами ракет частково зруйновані вікна, дахи та стіни.

Крім того, міська рада звернула увагу, що на деяких вулицях наразі обмежено транспортний рух.

"Просимо без нагальної потреби не пересуватись містом та враховувати обмеження!", - йдеться у повідомленні.

Наразі міська влада працює на місці події та збирає запити людей, які постраждали внаслідок ворожого обстрілу та які потребують допомоги.

"Напишіть нам і ми обов’язково зв’яжемось з Вами та надамо допомогу. Запити можуть оформлювати друзі, знайомі сусіди", - наголосила пресслужба ради Вознесенська.

Фото: t.me/vozvisnyk

Фото: t.me/vozvisnyk

Фото: t.me/vozvisnyk

Фото: t.me/vozvisnyk

Фото: t.me/vozvisnyk

Фото: t.me/vozvisnyk

Фото: t.me/vozvisnyk

Фото: t.me/vozvisnyk

Фото: t.me/vozvisnyk

Нагадаємо, у ніч на 11 вересня окупанти завдали ракетного удару по центру Дніпра, потрапивши в адмінбудівлі, магазини, ринок, склади, трамвайно-контактна мережа та житлові будинки. Також серйозно постраждала людина.