RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Окупанти перетворили Вугледар на місто-примару: моторошні фото та відео

Країна-терористка Росія вщент руйнує міста й села Донецької області, прикриваючись тезами про нібито "визволення". Насправді ж російські окупанти "визволяють", зокрема Вугледар, від життя, щастя й дитячого сміху.

"Апостроф" зібрав фото та відео, як виглядає Вугледар після російських безперестанних обстрілів.

Окупаційно-терористичне військо РФ за час повномасштабної війни перетворило молодий і багатий на природні ресурси Вугледар на місто-привид, звідки виїхала значна частина мешканців. Постійні бомбардування спотворили вигляд міста до невпізнаваності.

Читайте також: Бахмут тримається: бійці ЗСУ записали відео з найгарячішої точки на фронті

Чи не кожна багатоповерхівка у Вугледарі стоїть із обвугленими від російських ударів стінами, зруйнованими під'їздами, вибитими вікнами. У дворах будинків - потрощені російськими снарядами дитячі майданчики.

У кометарях до фото люди пишуть, що раніше Вугледар був оазисом серед донецького степу, але з приходом російських окупантів він став пусткою, зруйнованою й безлюдною.

"Донеччина. Вугледар. Саме так зараз виглядає місто, в якому давно не мешкає дитячий сміх, щастя, життя. Замість них в квартирах невеличкого містечка оселилась порожнеча, страх та смерть. Ці три нещастя завжди приходять слідом за "рускім міром". Завжди", - підписали фото з міста бійці 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти влаштували в Маріуполі "холодомор". У знищеному росіянами місті немає ні опалення, ні світла.