RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Росія завдала нового удару по Харківщині, багато постраждалих: подробиці, фото та відео

З завершенням "різдвяного перемир'я" російські окупанти одразу розпочали масовий обстріл українських міст: зокрема 7 січня вибухи пролунали в Харкові. Вранці у понеділок, 9 січня, росіяни завдали ракетного удару по ринку у смт Шевченкове Куп'янського району Харківської області, постраждало щонайменше семеро людей, серед яких дитина.

Як повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов на своєму каналі в Telegram, за попередньою інформацією, удару було завдано із ЗРК С-300.

На місці працюють усі екстрені служби.

"За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ракетного удару по смт Шевченкове постраждали 7 мирних жителів. Серед них 13-річна дівчинка", - додав Синєгубов.

Читайте також: Ворог ударив по житловому району Краматорська: фото наслідків

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму Telegram-каналі підтвердив інформацію про кількість постраждалих та про те, що постраждала дитина. Він додав, що під завалами можуть ще залишатись люди. Рятувальна операція триває.


Як повідомляв "Апостроф", у неділю, 8 січня, російські окупанти завдали удару по Херсону з використанням запальних боєприпасів, внаслідок чого один із мікрорайонів опинився у вогні. На щастя, обійшлося без постраждалих серед мирного населення та без руйнувань цивільної інфраструктури.