RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Гауляйтер" Сальдо у важкому стані: відео і нові подробиці удару по Арабатській Стрілці

Внаслідок удару ЗСУ по Арабатській косі вранці 10 червня, сильно контузило колаборанта Володимира Сальдо.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Зазначається, що вночі "бавовна" відбулася на Арабатській Стрілці та у Залізному Порту на Херсонщині. Внаслідок прильоту було зруйновано готель "Срок", в якому нібито часто ночував колаборант Володимир Сальдо. Сам він залишився живий, однак дістав контузію. Також повідомляється про велику кількість загиблих та поранених окупантів.

При цьому інші джерела стверджують, що приблизно в цей час було завдано удару по готелю "PositiV" і буцімто там знаходився Сальдо. Пишуть, що його було доставлено в лікарню в дуже важкому стані. Російські ЗМІ підтверджують "приліт" по розташуванню Сальдо, але заперечують його важкий стан та смерть.

Читайте також: Ворог знову вдарив по Херсону: поранено волонтерів

"Після нашої публікації Сальдо злякався та змінив місце перебування. Ми відстежили, що це готель "PositiV" у Залізному Порту. Наші військові чітко відпрацювали за координатами. Гауляйтер був поранений та отримав контузію, але, на жаль, вижив. Що ж, ми вийшли на слід, тож це ненадовго. Його С.Р.О.К. прийшов!", – розповіли партизани.

При цьому сам колаборант у своєму Telegram-каналі написав, що ударів було завдано далекобійними ракетами Storm Shadow.

"З ночі тривають запеклі обстріли з боку злочинного київського режиму по н.п. Залізний порт. Зруйновано готель "Позитив"", – йдеться у повідомленні в Telegram гауляйтера.

Інформацію про те, що колаборант справді потрапив під удар підтвердив колишній нардеп Олег Царьов, який перебуває у тимчасово окупованому Криму.

"Зателефонував йому. Насилу додзвонився. Під удар він дійсно потрапив. Слава Богу, з ним усе добре. Живий. Не поранений", – написав він.

Водночас згідно з інформацією, поширеною в Telegram-каналі "Миколаївський Ваньок" із посиланням на власні джерела в колах колаборантів Херсонської області, стверджується, що Сальдо перебуває у важкому стані й був госпіталізований.

"Приїхала швидка і забрала Вову..." – написав автор каналу.

Раніше ми розповідали, що Росія ракетами "Іскандер" вдарила по аеродрому "Миргород".

  • Вас може зацікавити:

Путін-прифронтовий: а чи був хлопчик?

У Росії розбомбили нафтобазу: горять тонни палива

У Донецьку знищено тренувальний табір з "кадировцями": зведення Генштабу ЗСУ