RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Путін хотів убити президента ПАР? На Київ окупанти запустили шість "Кинджалів"

Під час візиту делегації Африканських країн на чолі з президентом ПАР Сирилом Рамафосою Росія влаштувала ракетну атаку на столицю України. Усі цілі над Києвом було знищено українською ППО, але в області є постраждалі та руйнування.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської цивільної адміністрації та голова поліції Київщини Андрій Небітов у Telegram.

Читайте також: У Києві перекрили центр міста: причина вас здивує

"Масована комбінована повітряна атака по Києву. Ворог застосував одночасно балістичні, крилаті ракети та БПЛА. Попередньо, в повітряному просторі навколо Києва силами та засобами протиповітряної оборони було виявлено та успішно знищено 6 аеробалістичних ракет "Кинджал", 6 крилатих ракет "Калібр" та 2 розвідувальних БпЛА. Інформація про жертви або руйнування поки не надходила. Дані оперативного зведення збираються та уточнюються", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Своєю чергою начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що внаслідок ракетної атаки в одному з районів області є руйнування та постраждалі.

"Внаслідок ракетного удару ворога в одному з районів Київщини пошкоджено приватні будинки. Почалася пожежа. Є постраждалі. На місці працює поліція, медики та ДСНС", - написав Нєбитов.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, як чиновники у Києві "пиляють" бюджетні кошти на облаштування бомбосховищ.

Вас також може зацікавити:

Дніпровський район Києва закупив у сховища барабани майже на 900 тисяч гривень

Бомбосховища не передбачені: чи можна сховатися під час тривоги у "Київській Венеції"

Окупанти вдарили "Калібрами" по Одесі: є загиблі та поранені