RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Одещину другу ніч поспіль атакували російські "шахеди": подробиці і фото

В ніч на понеділок, 4 вересня, ворог вчергове атакував південь Одещини ударними безпілотниками. Атака тривала понад три години, силами ППО було збито 17 дронів, але є влучання.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер та у Силах оборони півдня.

Читайте також: Повний "Тунець": ЗСУ підбили катер з російським десантом на борту, відео

Так повідомляється, що БПЛА були атаковані Ізмаїльський та Кілійський райони Одещини. Атака тривала з другої години ночі за київським часом двома групами ударних дронів. БПЛА рухалися вздовж кордону з Румунією.

Як повідомили в Силах оборони півдня, силами протиповітряної оборони було збито 17 ударних дронів-камікадзе, проте були і влучання.

"В двох територіальних громадах пошкоджено складські та виробничі будівлі, устаткування аграрних та промислових підприємств. Повідомлень про постраждалих не надходило", - розповіли військові і показали фото наслідків атаки.

Нагадаємо, у неділю, 3 вересня, під ранок ворог також атакував Одещину: атаки БПЛА "Shahed-136/131" зазнав Ізмаїл та Рені - портова інфраструктура залишається важливою ціллю для окупантів. Ми повідомляли, що масована дронова атака тривала понад 3,5 години. Були зафіксовані влучання в припортову інфраструктуру, внаслідок чого виникла пожежа, яку пожежники оперативно ліквідували.

Нагадаємо, військовий розповів про тактику ЗСУ на півдні.

  • Вас може зацікавити:

Протягом доби відбулось 25 зіткнень: зведення Генштабу за 3 вересня

ЗСУ роздали квитки на Кобзона сотням окупантів: оновлені втрати РФ від Генштабу

Закінчення війни у 2023 році цілком реальне - боєць ЗСУ