RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Чоловіка запакували в авто, а в жінки вибили з рук телефон: у Львові черговий скандал із працівниками ТЦК, відео

В Україні спалахнув черговий скандал із представниками ТЦК - чоловіки у військовій формі силоміць посадили в авто цивільного, а з його супутницею грубо поводилися та вибили телефон із рук.

Про це пишуть місцеві пабліки, посилаючись на постраждалу дружину.

Відомо, що інцидент стався у ніч проти 22 листопада у Львові по вулиці Гаришкевича у Галицькому районі міста.

Читайте також: Викрадають людей з лікарні: на Хмельниччині ТЦК опинився в центрі скандалу, відео

Ймовірно, що відео знято ймовірно після настання комендантської години, що могло стати причиною конфлікту. Втім, інцидент також міг виникнути на тлі посилення перевірок документів у всіх військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років за наказом Львівської ОВА.

На відео видно, як п'ятеро чоловіків у формі оточили молоду пару та про щось голосно сперечаються. Цивільний чоловік міцно обіймає дівчину поруч, проте за деякий час його насильно відривають від неї та заштовхують в автівку. Двоє представників ТЦК при цьому тримають саму жінку, яка намагається вирватися до свого чоловіка. Після цього машина від'їжджає і жінка щось голосно викрикує чоловікам у формі. Помітно, що ті також емоційно збуджені та готові накинутися на дівчину з кулаками - двоє чоловіків по черзі стримують один одного та обзивають дівчину образливими словами. Врешті, один із них не витримує та вибиває телефон з рук у дівчини, яка намагається зафільмувати конфлікт. За кілька секунд він ще й жбурляє ґаджет ногою, продовжуючи викрикувати матюки.

Через деякий час ситуацію прокоментували на Facebook-сторінці Львівського обласного ТЦК та СП, зазначивши, що факт щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту перевіряється.

"Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються всі деталі даного випадку.", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми публікували відео, на якому співробітники ТЦК та СП у Тернополі б'ють людину.

  • Вас може зацікавити:

У Тернополі ТЦК силою "пакує" людей з вулиці: відео

На Волині чоловік не прийшов у ТЦК через "оригінальну" причину: як його покарали

Скільки жителів Києва та області ухилилося від мобілізації за рік: у поліції озвучили кількість кримінальних справ