RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Україна під масованим ракетним ударом: вибухи у Львові, Харкові та інших містах

В ніч на 29 грудня росіяни знову атакували Україну ракетами зі стратегічних бомбардувальників. Вибухи лунали у Харкові, Миргороді, Черкасах, Львові.

Про це повідомляє ряд Telegram-каналів.

Читайте також: Дитсадок без вікон і "літаючі" автівки на дитмайданчику: нові подробиці ракетного удару по Києву, фото і відео

"Харків під масованим ракетним обстрілом. У місті прогриміли щонайменше шість вибухів", - написав мер міста Ігор Терехов.

"Є інформація про 2 прильоти у Львові. Більше інформації чекаємо від оперативних служб", - написав мер Андрій Садовий.

"За попередньою інформацією більше 10 шахедів атакували Львівщину. Маємо загоряння у на обʼєкті критичної інфраструктури у Львові. Тут без деталей. На місці працюють оперативні служби. Інформації про жертв немає. Дякуємо за роботу та захист силам ППО!", - уточнив Садовий.

"Повідомляється, що Миргород Полтавської області під обстрілом ракетами Х-22, Харків під обстрілом С-300. 2 вибухи в Конотопі Сумської області", - написав журналіст Андрій Цаплієнко.

Повідомляється, що у Черкасах пролунав вибух.

"Командування Повітряних сил ЗСУ попереджає про ракетну небезпеку. У регіоні оголошена повітряна тривога", - йдеться у повідомленні.

"Попередньо відбулися пуски з 11 Ту-95мс: 7 бортів ТУ-95мс пустили ракети з району Каспію. 4 борти ТУ-95мс - з району Енгельса. Ближче до 07:00 очікуємо підліт ракет до кордонів нашої держави", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські війська атакували Київ балістичними ракетами, але всі цілі були знищені українською системою ППО.

  • Вас також може зацікавити:

Під акомпанемент "Кинджалів": навіщо Путін влаштував масовану атаку під час "прямої лінії"

По Україні втретє за добу запустили "Кинджали": в Дніпрі пролунали вибухи

Росія заявила про новий "рій дронів": що про них відомо