Лайм

Українка розповіла про приниження і погрози на конкурсі "Міс Європа", де корону віддали Росії

Що відомо про скандал

Днями у Лівані відбувся конкурс краси Miss Europe 2024 ("Міс Європа"), Україну на якому представляла Мілена Мельничук з Житомира. Участь у заході для українки обернулася погрозами і приниженнями з боку росіян та команди шоу.

У своєму Instagram житомирянка розповіла, що хейт розпочався ще до її поїздки на конкурс. Громадяни країни-агресорки видаляли сторінку українки в соцмережі, дзвонили їй на особистий номер та погрожували вбити її й сім'ю дівчини.

Читайте також: Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал.

Мілена Мельничук Фото: instagram.com/milena.melnichuk

"Говорили, що я нацистка, фашистка. Що 8 років ми [Україна] бомбили Донбас, що ми розпочали цю війну, що ми взагалі ніхто. Що країни України не існує, і ми взагалі частина Росії і скоро нас звільнять", - емоційно сказала вона.

Також, за словами Мілени, росіяни казали їй, що її обличчя прифотошопили у порновідео та виставили у всі соціальні мережі.

Попри пережитий стрес, Мельничук поїхала на "Міс Європу-2024", де, як вона стверджує, на неї чекало "справжнє пекло". Організатори постійно намагалися "подружити" її з учасницею з Росії, якій у підсумку віддали корону і головний титул конкурсу.

Конкурс "Міс Європа-2024" виграла росіянка Роза Гадієва Фото: instagram.com/rozagadievaofficial

"Коли я туди приїхала, організатори постійно намагалися мене сфотографувати з росіянкою і поставити поруч. Мене змушували це робити, і коли я агресивно відмовляла, погрожували мені і казали, що я тупа і нічого не розумію. Росіянка самостійно намагалася завжди сісти поряд і сфоткатись, хоча я постійно від неї намагалася втекти. Не маю до неї претензій, як людина вона здавалася нормальною", – розповіла Мілена.

Дизайнер, за словами українки, спеціально одягнув її з росіянкою в однакові сукні, щоби зробити з них "подруг". А хореограф конкурсу поставив її на сцені поруч із представницею РФ, а після обурень Мілени сказав: "Мені пох*й на війну в Україні".

Читайте також: Побоялися підняти тему війни: Ангеліна Усанова розповіла про ставлення конкурсу "Міс Всесвіт" до України.

Представниця України на конкурсі "Міс Європа-2024" Фото: instagram.com/milena.melnichuk

"Під час самого фіналу цей хореограф кричав мені на сцені "хохлушка". Коли я виставила сторіз, що хочу дискваліфікуватися з конкурсу, організатори почали мені погрожувати, і навіть вривалися в номер із погрозами!", - додала вона.

Переглянути цей допис до Instagram

Мілена Мельничук - Miss Europe 2024 (@milena.melnichuk)

Мельничук також розповіла, що після фіналу почала отримувати погрози й від представниці Білорусі. Вона показала відео з автобуса, де білоруска, яка, ймовірно, у нетверезому стані, накинулася на українку з образами.

Росіянка і білоруска трималися за руки на сцені Фото: instagram.com/irina.ray2744

"У тебе війна? А ти цицьками трусиш на конкурсі краси? От ти, Україна, яка каже "Білорусь – г*вно" і "Росія – г*вно". Україна, що ти голими цицьками вийшла трясти? Якого хр*на ти приїхала на конкурс краси? Україна, до побачення. Ось через таких, як ти, починаються війни, - каже на відео дівчина з Білорусі.

Увага, в ролику присутня ненормативна лексика!

Переглянути цей допис до Instagram

Мілена Мельничук - Miss Europe 2024 (@milena.melnichuk)

Білоруску звуть Ірина Максимович. Мілена каже, що конкурсантка з Білорусі купила третє місце на "Міс Європа-2024" за 5 тисяч євро і нібито сама про це розповіла.

Учасниця з Білорусі Фото: instagram.com/irina.ray2744

Росіянці Розі Гадієвій, за словами Мельничук, перше місце коштувало 20 тисяч євро. Українка розповіла, що під час конкурсу представниця РФ вихвалялася підтримкою Путіна.

Перемогу на "Міс Європа-2024" віддали учасниці з Росії Фото: instagram.com/rozagadievaofficial

"Міс Європа-2024" проходив з 15 по 25 лютого у місті Бейрут, столиці Лівану. Організатором заходу є ліванець Еліас Нахас – президент конкурсу World Next Top Model.

Раніше ми писали, що образ українки на конкурсі "Міс Всесвіт-2023" обурив російську пропаганду.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита