RU  UA

Атакує відразу три сили: бої на території Росії перейшли у новий формат

Легіон "Свобода Росії", РДК і Сибірський батальйон зайшли в Курську та Бєлгородську області РФ - судячи з усього, місцеві жителі не будуть чинити їм опір, а можливо навіть підтримають добровольців.

Що відбувається на території Росії, в ефірі Апостроф TV розповіла політичний аналітик Ольга Курносова.

"Люди розуміють, на яку державу перетворилася путінська Росія і що ніякого майбутнього немає. Водночас є розуміння, що російські добровольці воюють саме проти агресивної держави, а не проти мирних людей", - пояснила вона.

За її словами, на цей час складно сказати, наскільки небезпечними є такі дії для путінського режиму, який вистояв у ході "бунту Пригожина".

Читайте також: Йдуть визволяти Росію від Путіна: російські добровольці зайшли на територію двох областей, відео

"Зрозуміло, що коли дуже припече, то Путін не захищатиме навіть його близьке оточення, але ситуація така, що до Москви далеко, а на території Курської та Білгородської областей є російські військові і опір буде", - прокоментувала аналітик.

Зараз Кремль більше зайнятий темою путінських "президентських виборів", які остаточно перетворилися на незрозуміло що, коли Путін побоюється навіть найбільш "травоїдних" конкурентів і спаринг-партнерів: Дунцову і Надєждіна.

"Якщо порівнювати з виборами, наприклад, 2005 року, коли Путіну опонувала Ірина Хакамада, то зараз вам процес "виборів" демонструє всеосяжний страх Кремля, що ситуація будь-якої миті може вийти з-під контролю", - резюмувала Курносова.

Раніше ми писали, що російські добровольці розповіли про результати рейду на Бєлгородщину.

  • Вас може зацікавити:

”У нас не кордон, а стрінги”: незадоволені Кремлем жителі Шебекіно розповіли що відбувається. Фото

"Місцеві та солдати РФ нас підтримують": доброволець розповів деталі боїв під Бєлгородом

У 2024 році в Кремлі буде інша влада - боєць Легіону "Свобода Росії"