RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Росія вдруге за ранок атакувала Львівщину "Кинджалами": є влучання

У неділю, 24 березня зранку, РФ знову атакувала Україну ракетами. Ворог з МіГ-31К вдарив по Львівській області ракетами "Кинджал". Попередньо є два влучання у той самий обʼєкт критичної інфраструктури, який окупанти вразили вночі.

Про пуск ворогом ракет повідомили в Повітряних силах.

Читайте також: В Севастополі мінус три десятки окупантів і літаки: спливли подробиці про удар ЗСУ

О 9.40 ранку в Повітряних силах повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння. За інформацією з місцевих пабліків, вибухи стало чути ще до оголошення тривоги. У повітрі були 4 МіГ-31К.

Вибухи пролунали у Львівській та Івано-Франківській області, зокрема у Стрийському районі, відгуки ударів відчули жителі Болехова.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, ворог з МіГ-31К вдарив по Львівській області "Кинджалами". Попередньо є два влучання у той самий обʼєкт критичної інфраструктури, в який окупанти цілилися вночі. Вогнеборців, які гасили пожежу, вчасно попередили про атаку. Вони встигли переміститися у безпечне місце.

Як ми повідомляли, окупанти запустили після 03:00 ночі сім "шахедів" та близько 05:00 ранку орієнтовно 20 ракет по Львівській області з ціллю уразити об'єкти критичної інфраструктури. Було відомо про обстріли на Львівщині, а в самому Львові прильотів не було.

Нагадаємо, 23 березня окупанти атакували Харків і Миколаїв.

  • Вас може зацікавити:

Смертельний нічний удар по Хмельницькому: фото, відео і дані про жертв

Удар по ДніпроГЄС, чим загрожує зупинка електростанції Україні

Серед загиблих – дівчинка з батьком: у Запоріжжі зросла кількість жертв