RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Ворог вночі завдав удару по Покровську: фото і відео наслідків

5 квітня ворог здійснив атаку по місту Покровськ Донецької області – поцілили по приватному сектору. Пошкоджень зазнали приватні домогосподарства, також відомо про 5 постраждалих внаслідок удару.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура на Facebook-сторінці.

Читайте також: Сили оборони відбили всі штурми і знищили 13 з 13 "шахедів"

Зауважується, що вночі ворог здійснив удар по Покровську близько 03:00, в результаті поранення отримали 5 цивільних, зокрема і 14-річний хлопець.

"Засоби ураження поцілили по приватному сектору. В результаті влучання по житлових будинках отримали тілесні ушкодження четверо членів родини, які під час обстрілу знаходились в одному з помешкань – 70-річний дідусь із 65-річною бабусею, а також їхня донька 46 років із 14-річним сином", – йдеться у дописі із зазначенням, що поранення від вибуху також отримав ще один містянин 65 років.

Поранених відвезли до лікарні з мінно-вибуховими травмами, саднами й контузіями, там їм надали кваліфіковану медичну допомогу.

Донецька обласна прокуратура вказує на те, що в районі обстрілу пошкоджено декілька приватних домогосподарств: "Тип зброї, яку ворог застосував для атаки на місто, встановлюється".

Наразі прокурори перебувають на місці удару та вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів Росії.

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", – йдеться у повідомленні.

Донецька обласна прокуратура також показала кілька фото та відео з наслідками ворожої атаки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Росія завдала удару по Українську.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни завдали третього масованого ракетного удару поспіль, атаковано Київ і Львівщину: що відомо про наслідки

Російська армія наблизилась до Часового Яру: оновлені карти бойових дій

Ворог пішов у наступ біля Авдіївки і на лівому березі Херсонщини: звіт ISW і карти боїв