RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Ще рік і на гонки: у Львові блогер хизувався, як його 9-річна донька їде за кермом

У Львові стався гучний скандал - блогер фільмував те, як його 9-річна донька кермує транспортним засобом вулицями міста.

Про це пише видання Zaxid.net.

За словами журналістів, у соцмережах оприлюднили відео, на якому можна побачити, що 9-річна дитина їхала містом за кермом автівки. Поруч з нею сидів батько, який фільмував весь процес. Ба більше, можна побачити, що ані батько, ані донька не пристебнуті ременями безпеки.

Читайте також: Затримали підлітка і висадили на трасі: поліція почала перевірку дій Одеського ТЦК

"Отако пацани треба жити, щоб я сидів спокійно збоку, собака з боку спокійно сиділа і доця мене в дев’ять років везла додому. Оце рівень... Їдь в своєму ряді. Не зупиняйся. Все-все. Молодець. Вирівнюйся, щоб тебе ніхто не обганяв. Умнічка. Молодець. Татова доця. Отак. Ще рік і на гонки", - заявив батько.

На оприлюднених кадрах можна побачити, що автівка рухалася вулицею Вернадського – в напрямку від "Арени Львів" до вулиці Стрийської. Керівництво патрульної поліції повідомило, що за цим фактом розшукують батька дівчинки, аби притягнути його до відповідальності.

Згодом перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив про затримання чоловіка. Ситуацію з 9-річною дівчинкою за кермом автомобілю офіцер назвав "антиприкладом".

За словами Білошицького, чоловіка затримали та склали на нього протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч.2 ст.126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом).

"Автор думав, напевно, що то круто і прикольно так жити. Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтили. Що було закономірно. Бо то було не круто, а фейспалм. Так, пацани, не треба жити. Дякую", - резюмував Білошицький, коментуючи затримання батька.

Раніше ми розповідали, що власник "Гулівера" і "Ельдорадо" потрапив у гучний скандал.

Вас може зацікавити:

Дружина скандального ексрадника ОПУ засвітилась з пікантними діамантами у VIP-зоні на концерті Beyoncé

Масштабна корупція в "Укрзалізниці": ексраднику ОПУ та його спільникам повідомили про підозру

Вкрав протезний завод і медичну базу: нові подробиці скандалу з топкорупціонером в ЗСУ