Лайм

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Юзери залишили чимало коментарів під публікацією

Олег Сенцов, який є командиром штурмової роти 47 ОМБР, поділився новим фото з фронту. Він розповів у соцмережах, що наразі разом із побратимами обороняє місто Часів Яр, що на Донеччині.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці режисера у Facebook. На знімку він посміхається та позує на тлі розбитого будинку. Відомо, що на цьому напрямку продовжуються штурми з боку російських загарбників. "Тримаємо Часік", - підписав свіже фото захисник.

Читайте також: Олег Сенцов ніжно привітав дружину з днем народження і показав її яскраве фото.

Фото: facebook

У коментарях юзери висловили Сенцову та його побратимам слова подяки, підтримки. Користувачі мережі звернулися до чоловіка із закликом берегти себе.

"Друже, обіймаю! Будь уважним, будь ласка", "Боже, бережи щосекундно", "Дякую! Низький вам уклін! Міцних янголів!", "Дякую. Божого захисту вам, сили та витримки. А ми в тилу робимо все, щоби вам допомогти.", "Низький уклін всім нашим захисникам! Бережи вас Бог!", - йдеться у деяких коментарях.

Читайте на тему: Чому не на фронті: що говорять про можливість мобілізації українські актори і співаки.

Як відомо, на захист рідної країни колишній політв'язень Кремля став від початку повномасштабної війни. За цей період він неодноразово перебував на гарячих напрямках, отримував поранення, а також контузії.

У минулому письменник працював на півдні України, під Гуляйполем, а також на Луганському та Донецькому напрямках. Потім стало відомо, що разом з побратимами чоловік воює поблизу Роботиного у Запорізькій області. Наразі ж, як можна зрозуміти, він боронить Батьківщину в напрямку Донеччини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Подружжя Зеленських привітало українців з Днем вишиванки: образи президента і першої леді

Президент і перша леді України привітали українців з Днем вишиванки 2024 та показали свої вишиті вбрання - фото Володимира та Олени Зеленських

Наша ідентичність: українські зірки в День вишиванки-2024 показали свої найкращі вишиті вбрання

Юрій Горбунов, Лілія Ребрик, Катя Осадча, Руслана Лижичко та інші привітали українців з Днем вишиванки 2024 - пости зірок

Ще одна танцівниця: Лілія Ребрик замилувала мережу відео з двомісячною донечкою

Лілія Ребрик нещодавно втретє стала мамою. Щаслива мама оприлюднила свіжі кадри маленької Аделіни