RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Номінант на премію Дарвіна: в 3 ОШБр показали епічне відео самоліквідації окупанта

В мережі з'явилося відео "самоліквідації" російського окупанта в Харківській області, який вирішив розбити український FPV-дрон, що не розірвався.

Відповідні кадри оприлюднили бійці 3 ЗШБр у Telegram.

Читайте також: Україна взяла в полон одного з найпрофесійніших комбатів РФ: фото і відео

"На Харківщині бійці Третьої штурмової накрили позиції ворога з FPV. І коли один з них не здетонував - росіянин зробив три магічні удари палкою. Самовипил зняли з неба бійці Revenge group з 1-го мехбату!", - йдеться в повідомленні.

На відео показано, як росіянин, вирішивши, що небезпека минула, розглядає, а потім завдає кількох ударів палицею по дрону і розлітається на молекули від детонації боєприпасу.

Додамо, що Премія Дарвіна (англ. Darwin Awards) - віртуальна антипремія, яка щорічно присуджується особам, які найбільш безглуздим способом померли або втратили здатність мати дітей і в результаті позбавили себе можливості зробити внесок у генофонд людства, тим самим потенційно покращивши його. Наявність дітей не є завадою для присудження премії, оскільки діти мають шанс не успадкувати дефективні гени від батька.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що побратими розповіли, як потрапив у полон солдат Олександр Мацієвський, розстріляний росіянами за слова "Слава Україні".

  • Вас також може зацікавити

Сало по 270 грн, ковбаса і цукерки: чим годують в Україні російських військовополонених

Окупанти мучили до смерті полонених: нове розслідування ООН щодо злочинів Росії

Думав, що біжить до своїх: ЗСУ взяли окупанта в полон, епічне відео