RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

У справі про вбивство Фаріон сталася плутанина із захисниками підозрюваного

Адвокатка Регіна Гусейнова спростувала інформацію, що вона начебто є захисницею 18-річного В’ячеслава Зінченка, який підозрюється у вбивстві Ірини Фаріон.

Про це Гусейнова написала на своїй сторінці у Facebook.

"Я ніколи не представляла інтереси жодної з сторін у справі вбивства Ірини Фаріон. Прошу не поширювати недостовірну інформацію. Я коментувала ситуацію на основі тієї інформації, яке є у публічному полі, - як експертка. Ефір, на який посилаються, є в загальному доступі, як і мій телефон, за яким можна отримати було отримати інформацію, чи дійсно я маю відношення до цієї справи. Ніяких заяв про участь у цій справі я не робила. Відношення до неї не маю. Це може підтвердити уся команда телеканалу, яка була задіяна на цьому записі. Які щиро здивовані такою інтерпретацією", - заявила адвокатка.

Ситуацію також прокоментував адвокат підозрюваного Ігор Сулима.

"Я є єдиним захисником у даній справі, а слова Регіни Гусейнової - це думка експерта і не більше, за що я щиро вдячний", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", адвокат підозрюваного у вбивстві Фаріон, розповів, чи зможе Зінченко просити про свою мобілізацію до лав Сил оборони України.