RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: несподівані новини у Водоліїв і пригоди у Скорпіонів

Завтра 10 місячний день, період емоційних сплесків і контрастних емоцій. Хочете знати, що вас чекає 15 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно тримати себе в руках, хто схильний до впливу негативних потоків, а кому варто стежити за своїми словами і діями.

Овен

День буде хорошим, але тільки в тому випадку, якщо ви будете зберігати спокій. У вас з'явиться можливість домогтися успіху, тому постарайтеся діяти активно і не упускати шансів. Сприятливий час для спілкування з людьми, постарайтеся провести важливі зустрічі саме зараз.

Тілець

Це час насичений цікавими і складними подіями. Якщо потрібно, зверніться за допомогою до людей більш досвідчених і розважливих, вони підкажуть правильні рішення. В любовній сфері вас чекають непорозуміння, постарайтеся пояснити себе і не робити дурниць.

Близнюки

День добре підходить для нових справ і амбітних рішень. Ваші ідеї зараз отримають підтримку, тому сміливо їх висловлюйте. Будь-яка ініціатива зараз буде корисною і навчить вас чомусь новому, це стане в нагоді в майбутньому.

Рак

Якщо ви хотіли змінити свій спосіб життя, варто почати зараз. Відмовтеся від шкідливих звичок і займіться своїм здоров'ям. І не перенапружуйтеся, ваш організм зараз потребує перезавантаження і достатньої кількості відпочинку.

Лев

Сьогодні мало хто захоче мати з вами справу, адже негативні сторони вашого характеру будуть пробиватися практично скрізь. Тримайте себе в руках, якщо не хочете розполохати всіх навколо. Також важливо придивитися до свого погляду на життя, ви можете думати занадто критично.

Діва

Діви зараз можуть сердитися на дрібниці. Не варто витрачати свою енергію на невеликі неприємності або речі, які від вас не залежать. Навколо відбувається маса хороших подій, але ви не помічаєте їх через зацикленість на поганому. Відкрийте очі і ви відразу побачите, як позитивно все складається.

Терези

Зараз ви можете бути занадто довірливі. Також Терези в цей період сильно схильні до впливу зі сторони Задумайтесь, чи є ваші рішення дійсно вашими? Або все ж вони кимось нав'язані штучно?

Скорпіон

Вам хочеться пригод, тому ви можете робити вчинки, які зазвичай вам не властиві. Вийміть з цього корисний досвід і знання, і постарайтеся не наламати дров. Доброю ідеєю буде зміна іміджу, але будьте готові до несподіваного результату.

Стрілець

Переговори - ваш однозначний коник в цей час. Навколишні до вас розташовані, тому зараз ви легко можете змусити всіх робити те, що потрібно особисто вам. Але не зловживайте владою, скоро вона вщухне і багато хто може подивитися на вас зовсім під іншим кутом.

Козеріг

Вирішення фінансових питань зараз буде даватися вам легко. Розберіться з боргами і плануванням витрат, це допоможе уникнути неприємностей надалі. Якщо ви вважаєте, що зараз варто заощадити, порахуйте все і розберіться, як отримати необхідне.

Водолій

Вас чекають несподівані, але приємні новини. Поставтеся до отриманої інформації холодно, не втрачайте голову від радості. Тоді зможете домогтися ще більшого. Займіться відкладеними справами, вони не будуть чекати вас вічно.

Риби

У вас є шанс домогтися бажаного, але для цього потрібно перестати лінуватися. Успіх сам по собі до вас в руки не прийде. Також важливо набратися терпіння, все заплановане збудеться, але не чекайте, що все станеться відразу. Всьому свій час.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.