RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 16 березня: підвищення у Дів і травми у Скорпіонів

Настає період стабільності і монотонності. Хочете знати, що вас чекає 16 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно плисти за течією, кого чекають неприємності, а хто зможе позбутися давніх проблем.

Овен

Вам доведеться зайнятися вирішенням давніх проблем, про які хотілося б забути. Але, на жаль, справи самі по собі не можуть закінчитися. Тому зберіться і прикладіть максимум зусиль, щоб потім можна було сміливо дозволити собі відпочити.

Тілець

У цей день все буде здаватися занадто складним. Робочі питання будуть даватися вам важко, те ж саме буде відбуватися і на особистому фронті. Постарайтеся не нервувати і відкласти справи, які не вимагають термінового втручання.

Близнюки

Зараз буде виходити далеко не всі. Не варто плекати себе помилковими надіями, щоб потім не довелося засмучуватися. Краще постарайтеся мислити прагматично і продумувати все детально. Так ви зможете знизити ризик розчарувань.

Рак

Для вас настає плідний період, постарайтеся скористатися цим, щоб закрити давні справи і домогтися успіху в нових починаннях. На любовному фронті все буде не дуже гладко, але вам вдасться розібратися з накопиченими проблемами.

Лев

День буде спокійним і плавним. Сюрпризів не передбачається, тому просто розслабтеся і робіть те, що запланували. Не варто рватися до нових вершин, зараз вони не будуть даватися легко. Зачекайте і досягнете більшого.

Діва

Є шанс отримати підвищення або надбавку до зарплати. Поговоріть з начальством про ваші ідеї, зараз вас повинні почути. Також варто відстоювати свою точку зору, так як, швидше за все, ви маєте рацію. Але спочатку переконайтеся в тому, що ваші переконання вірні.

Терези

День буде суперечливим. Ви налаштовані оптимістично, але справи прямо таки валяться з рук. Не здавайтеся і не психуйте по дрібницях, смуга невдач скоро закінчиться, а ось ваші нервові клітини ніхто вам не поверне.

Скорпіон

Будьте обережні, як морально, так і фізично. У цей день велика ймовірність отримати травму. Побережіть себе і не займайтеся нічим небезпечним. Кращим рішенням буде побути вдома або в офісі, не навантажуючи себе важкою роботою.

Стрілець

Не намагайтеся впоратися з усім самостійно, якщо вам потрібна допомога, варто про неї попросити. Люди легко йтимуть з вами на контакт, тому великий шанс зібрати хорошу команду для подальшої роботи.

Козеріг

На цей день можете планувати зустрічі і початок нових справ. Також варто бути уважним до оточення, зверніть увагу на приховані мотиви ваших колег і знайомих. Можливо, хтось намагається використати вашу доброту в корисливих цілях.

Водолій

Ви прикладаєте чимало зусиль для підтримки хороших відносин з людьми. Ця нелегка праця окупиться. Також ви зможете подолати виниклі труднощі. В цілому, день буде наповнений позитивними вібраціями, хоч і з'являться деякі емоційні скачки.

Риби

Негативні хвилі впливають на вас особливо сильно. Це може позначитися на роботі, тому будьте обережні. Якщо люди не йдуть на контакт, не нав'язуйтесь. Зараз вам буде непросто кого-небудь переконати в своїй правоті.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.