RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: конфлікти у Тільців і дратівливість у Дів

Зараз важливо дотримуватися обережності, деяким знакам буде особливо нелегко в потоці астрологічних бур. Хочете знати, що вас чекає 22 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, як не потрапити в капкан негативу, на кого чекають трудості, а кому не можна діяти спонтанно.

Овен

Вам непросто буде досягти бажаного. Негативні хвилі будуть особливо відчутні в першій половині дня. Уникнути помилок можуть допомогти поради близьких людей або більш досвідчених товаришів. Прислухайтеся до того, що говорять вам люди, навіть якщо це неприємно.

Тілець

Конфлікти будуть чекати вас на кожному розі. Важкі вібрації буквально атакують з усіх боків, тому може здатися, що все валиться з рук. Але не панікуйте, ваша емоційна рівновага повністю в ваших руках.

Близнюки

У цей день можуть виникнути проблеми з фінансами. Також вранці буде непросто завершити заплановані справи. Постарайтеся не поспішати і діяти розмірено.

Рак

Для Раків день буде насичений зустрічами і корисним досвідом. Не все буде складатися ідеально, але перспективи стануть менш туманними. Робіть те, що вважаєте за потрібне, зараз правда на вашому боці.

Лев

Ви все робите правильно, навіть якщо іншим здається, що це абсолютно не так. Продумуйте все дрібниці і дійте за власним планом. Не дозволяйте нікому збити вас з курсу, але і не упускайте шансу отримати цінну пораду.

Діва

Ви імпульсивні і дратівливі. Тому не варто вихлюпувати свою енергію на людей. Також потрібно проаналізувати свою поведінку, можливо, ви зараз когось засмучуєте. Пам'ятайте, що люди навколо теж мають право на свою точку зору.

Терези

Можливі суперечки і навіть серйозні конфлікти. Краще проведіть цей день на самоті, так вам буде простіше уникнути скандалів. Не потрібно приймати спонтанних рішень, вони можуть виявитися дуже небезпечними.

Скорпіон

Вам буде легко спілкуватися з людьми. Також є ймовірність залучення уваги того, хто давно вам симпатичний. Проявіть свої кращі якості і люди відразу їх помітять. Не приховуйте свою природну чарівність.

Стрілець

Ви дієте занадто швидко, через це робите помилки. Правда, вам вдається все виправляти досить швидко, тому наслідки мінімальні. Але так буде не завжди. Почніть діяти обережніше, інакше заробите проблеми.

Козеріг

Фінансові труднощі вас не відпускають. І найнеприємніше те, що тільки ви можете з ними впоратися, зараз вам ніхто не допоможе. Розберіть все по поличках, тоді зможете знайти спосіб обернути ситуацію на свою користь.

Водолій

Ви чітко передбачаєте, як будуть розвиватися події, тому можете сміливо будувати плани на майбутнє. Дійте за своїм планом, він приведе вас туди, куди потрібно. Не чекайте, що все вийде одразу, для успіху потрібен час.

Риби

Буде чимало важливих розмов, але ви зможете дотримуватися спокою і діяти розумно. Ваші дипломатичні здібності допоможуть налаштувати співрозмовників на потрібну вам хвилю. Можете попросити прибавку до зарплати.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.