RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 24 березня: Козерогам не можна зриватися, а Скорпіонам захочеться все кинути

Зараз варто звернути увагу на близьких і не приймати поспішних рішень. Хочете знати, що вас чекає 24 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, яким знакам можна ризикувати, хто може покластися на інтуїцію, а у кого будуть труднощі на роботі.

Овен

Ви сповнені енергії, тому можете досягти дуже багато чого. Зараз варто сміливо братися за будь-які справи. Але важливо, щоб вам не було нудно. Займіться тим, що вам цікаво, тоді зможете досягти нових висот.

Тілець

Вам варто уважно аналізувати все, що відбувається навколо. Не втрачайте пильність і не йдіть на поводу у власних домислів. Якщо сумніваєтеся в чому-небудь, перепитаєте двічі, так ви зможете уникнути невірних висновків.

Близнюки

Інтуїція працює чудово, не відкидайте її. Зараз ваш успіх залежить тільки від вас. Чим більше зусиль ви докладете, тим більшого зможете досягти. Не дозволяйте собі лінуватися.

Рак

Доводьте почате до кінця. Не кидайте справи на півдорозі, навіть якщо дуже хочеться. Ви можете посваритися з другом або співробітником. У сварці будьте мудріші, не дозволяйте собі хамство і не розпалюйте конфлікт.

Лев

День дуже гарний для любовних пригод. Якщо ви вільні, познайомтеся з кимось, хто вам сподобається. Якщо ж зайняті, влаштуйте собі та своїй половині романтичне побачення. А про роботу поки не думайте.

Діва

День краще підходить для роздумів, ніж для активних дій. Дозвольте собі розкласти по поличках власні почуття, це принесе гармонію і гарний настрій.

Терези

Ви можете легко знайти спільну мову з тими, з ким раніше не ладили. Використовуйте це, щоб позбутися від внутрішніх і зовнішніх конфліктів. День добре підходить для важливих справ, можете призначити на цей час ділові переговори.

Скорпіон

День буде виснажливим. Вам також буде непросто не втратити інтерес до важливих завдань. Якщо захочеться все кинути, просто заспокойтеся і дайте собі видихнути. Не примушуйте себе, якщо сил зовсім немає, деякі завдання краще відкласти.

Стрілець

Ви намагаєтеся схопитися за кілька справ одночасно, через це виникають як внутрішні, так і зовнішні конфлікти. Розставте пріоритети і все стане на свої місця. Також не варто занадто різко реагувати на критику.

Козеріг

Не здавайтеся і йдіть до мети. Ви зараз можете бути вкрай образливі, але пам'ятайте, що це тільки ваша проблема. Оточуючі не можуть здогадатися, в якому настрої ви перебуваєте. Не зривається на них.

Водолій

Займіться тим, що вже заплановано. Так буде простіше потім скласти новий список занять. Не варто зараз витати в хмарах, краще скорцентріруйтесь на тому, що відбувається тут і зараз.

Риби

Ви отримаєте корисну інформацію, постарайтеся зберегти її в своїй голові. Також велика ймовірність вирішення старих проблем, дійте активно і енергійно. Не думайте про погане, щоб не збитися з шляху.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.