RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Гороскоп на 31 березня: Козерогам потрібно навести порядок, а Водоліям почати діяти

Не вирішувати ділових питань і не призначати романтичних побачень - саме так варто поводитися в цей період. Хочете знати, що вас чекає 31 марта? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто повинен зайнятися своїм здоров'ям, кому дуже потрібно відпочити, а кому доведеться стримувати свої емоції.

Овен

Ви немов спеціально робите все так, щоб оточуючі на вас сердилися. Навіть намагаєтеся нарватися на конфлікт, спровокувати сварку, змусити людей з вами лаятися. Овни в цей період - справжні енергетичні вампіри. Візьміть себе в руки, а то хтось таки встромить кол вам в серце. Нехай і фігурально.

Тілець

Будуйте плани, кличте гостей, призначайте зустрічі. Все буде вдаватися без особливих зусиль і з задоволенням. Насолоджуйтеся цим періодом, зараз ви можете просто розслабитися і діяти так, як вам хочеться. Можете також навчитися чомусь новому.

Близнюки

Все нарешті почне налагоджуватися, як вдома, так і на роботі. Сміливо просувайте свої ідеї, навіть якщо раніше навколишні їх не прийняли. Зараз вам буде легше донести свою точку зору до інших, тільки обов'язково контролюйте свої емоції.

Рак

Ви зможете домогтися успіху, який буде корисний не тільки вам, а й оточуючим. Люди будуть вдячні за вашу чуйність і вміння слухати. Якщо хочете розважитися, влаштуйте удома вечірку, покличте улюблених друзів і розслабтеся.

Лев

Не ховайтеся за спинами інших, беріть участь в діалогах і прийнятті ділових рішень. Гарний час для планування поїздок. Також ви можете спробувати вирішити давній конфлікт. Але будьте готові до того, що вам доведеться піти на поступки.

Діва

Ви зациклюютеся на собі і не чуєте оточуючих. Тому і допускаєте чимало помилок. Якщо трохи приборкаєте своє самолюбство, зможете швидко виправити власні помилки. А близькі із задоволенням вам допоможуть, тільки попросіть їх ласкаво.

Терези

Хочете комусь допомогти? Зробіть це безкорисливо. Направте свої сили на справи, в які щиро вірите, навіть якщо факти говорять проти ваших переконань. Дійте серцем, воно підкаже вірний шлях і допоможе побачити приховані таланти.

Скорпіон

Перестаньте думати про старі проблеми. Минуле вже не повернеш, воно тільки тримає вас і не дає йти вперед. Ви минулий і ви нинішній - це дві абсолютно різні людини. Прийміть це в собі і не сваріть себе по дрібницях.

Стрілець

Багато Стрільців в цей період можуть домогтися успіху в справах, пов'язаних з рекламою і просуванням. Якщо ви почали якесь домашнє дійство, закінчите його зараз. Ремонт краще не починати, а ось дрібні роботи варто довести до кінця.

Козеріг

Наведіть порядок навколо і всередині себе. Навколишні зараз налаштовані до вас прихильно, це допоможе знайти спільну мову навіть з тими, з ким зазвичай виникає чимало суперечок. Ви унікальний співрозмовник, пам'ятайте про це при вирішенні ділових завдань.

Водолій

Ви забуваєте про те, що до своїх ідей і планів потрібно підходити не тільки творчо, а й практично. Якщо не почнете діяти рішуче, можете віддати свій шанс комусь меньш талановитому, але більш активному. Досить шукати собі виправдання і починайте працювати.

Риби

Прислухайтеся до своїх думок, навіть якщо вони здаються вам дивними. Зараз у вас можуть виникнути цікаві ідеї, займіться їх реалізацією. Якщо захочете спробувати щось нове, підійдіть до цього з розумом, але не стримуйте своїх поривів.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.