RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 9 березня: у Риб збудуться мрії, а Стрільцям не можна кидати роботу

Цей день - сприятливий час для романтичних зустрічей. А ось ділові переговори краще перенести на іншу дату. Хочете знати, що вас чекає 9 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає побачення, кому несподівано зізнаються в коханні, а хто буде змушений спілкуватися з неприємною людиною.

Овен

Не варто занадто сильно перевантажувати себе завданнями. Беріть рівно стільки справ, скільки точно можете закінчити прямо сьогодні. Інакше тягар зобов'язань буде рости, це завадить вам зайнятися новими цікавими справами і планами.

Тілець

Якщо ви чітко сформулюєте, чого хочете досягти в цей день, у вас все вийде. Але пам'ятайте, що деталі дуже важливі. Продумайте якомога точнішу картину того, що відбувається, тоді вам буде простіше зрозуміти, в якій послідовності діяти.

Близнюки

Близнюкам доведеться зустрітися з кимось, хто їм украй неприємний. Цікаво, що зустріч пройде зовсім не так погано, як очікується. Ймовірно, вона навіть принесе корисну інформацію, а може і поліпшить відносини з давнім ворогом.

Рак

Для Раків день вдалий у всіх фінансових питаннях. Ви в цей день - справжній банкір, який вміє чітко прораховувати прибутки і витрати та знає місце кожної копієчки. Якщо утримаєте це стан, зможете заощадити велику суму.

Лев

Ви будете дуже товариські і людей буде тягнути до вас, немов магнітом. Використовуйте це, щоб познайомитися з тим, хто вам давно подобається. Не бійтеся робити перший крок і женіть в сторону всі сумніви. Ви чарівні і це точно помітять.

Діва

Діви зможуть реалізувати давні плани. Навіть якщо все не збудеться прямо зараз, з'явиться більш чітка картина того, як саме потрібно йти до своєї мети. Краще записати свою стратегію, інакше вона запросто може вилетіти з голови вже через день.

Терези

Вас буде дратувати необхідність постійно щось комусь доводити. Але зриватися і злитися не варто. Пам'ятайте, що позиція лідера завжди передбачає спілкування. Одним потрібні ваші поради, але інші з вами не згодні. І це нормально.

Скорпіон

Скорпіонам день готує по-справжньому доленосні зустрічі. Але потрібно вчасно помітити свій момент, щоб зловити його за хвіст. Ймовірний початок нових відносин. Або навіть інтрижки на роботі. Не забувайте думати головою, щоб не заробити неприємності.

Стрілець

Вам буде нудно, з самого ранку все буде йти занадто плавно, розмірено і буденно. Тому може з'явитися бажання зробити щось надзвичайне. Всі ідеї, що стосуються зовнішнього вигляду, можете сміливо втілювати. А ось роботу кидати не варто.

Козеріг

Козероги будуть веселими, легковажними і імпульсивними. Це може як розважити оточуючих, так і відштовхнути. Варто бути обережними у прояві своїх емоцій, люди не завжди знаходяться з вами на одній хвилі. Не потрібно нав'язувати свій настрій.

Водолій

Ви можете відчувати себе не кращим чином, але ваше моральний стан буде на висоті. Не потрібно засмучуватися через дрібниці. Якщо не встигаєте зробити щось, просто відпустіть цю задачу. Ви зможете повернутися до неї пізніше, коли буде зручніше.

Риби

Вірите чи ні, але настає період, коли можуть виповнитися ваші заповітні мрії. Правда, станеться це тільки в тому випадку, якщо ви продумайте свій шлях до мети. Чого ви насправді хочете? І як це отримати? Дайте відповіді на ці питання і ключик у вас в руках.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.