RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 14 квітня: Терези втратять авторитет, а Стрільцям буде нудно

У першій половині дня всім знакам краще уникати місць з великою кількістю людей. Негативні хвилі сильні і провокують конфлікти. Хочете знати, що вас чекає 14 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться потрапити в незручну ситуацію, кого підставлять знайомі, а хто вирішить змінити кар'єру.

Овен

Овнам буде непросто зібратися з думками. Велика ймовірність, що ви опинитеся в дуже незручній ситуації, з якої не вийде вийти красиво. Поменше думайте про свій імідж і сконцентруйтеся на реальному вирішенні проблеми.

Тілець

Представників цього знаку можуть неприємно здивувати давні товариші. Ви будете розраховувати на людину, а вона вирішить не виправдати очікувань. Зрозуміло, у неї будуть на те свої причини. Але ваша довіра до неї може похитнутися.

Близнюки

Близнюки будуть самими рішучими в цей день. Абсолютно тверезо і спокійно ви можете зробити впевнений крок вперед. Складні зміни будуть даватися вам легко, так як ви зможете зберігати рівновагу. Ймовірна різка зміна роботи.

Рак

Вам доведеться різко змінити свої плани. Можливий розрив зв'язків, які були для вас дороги. Постарайтеся реагувати на те, що відбувається як можна менш емоційно. Ситуацію можна буде змінити тільки ближче до другої половини дня.

Лев

Неприємності будуть переслідувати вас як на роботі, так і вдома. Обміркуйте все, що відбувається, робіть висновки. Не поспішайте щось міняти і не намагайтеся імпровізувати. Якщо не знаєте, як виправити помилки, запитайте у близьких, вони підкажуть.

Діва

Ну нарешті! Ви змогли відвернутися від гнітючого минулого і дозволити собі порадіти. Тримайтеся за цей новий стан. Якщо зможете залишитися в гарному настрої хоча б кілька днів, відпустите те, що не дає вам бути щасливими.

Терези

Розбіжності будуть як на роботі, так і в сім'ї. Вдома не приймають ваше лідерство, це може сильно вас дратувати. Але зриватися не можна, інакше ваш авторитет остаточно впаде. Спробуйте заспокоїтися і почути думки інших людей.

Скорпіон

Збирайте. Все: гроші, сили, плани, позитивні емоції. Зараз вам не потрібно розтрачуватися. Навпаки, варто назбирати якнайбільше ресурсів, щоб пізніше правильно їх використовувати. Знайдіть джерело натхнення і не відпускайте його.

Стрілець

Буде нудно, майте це на увазі. Але ви завжди можете самі себе розвеселити, навіть якщо всі заняття будуть рутинними і нецікавими. Просто придумайте, як урізноманітнити те, що не викликає у вас радості. Увімкніть креатив.

Козеріг

Ваші проблеми тягнуться з сивої давнини. Покопайтеся в ній, щоб зрозуміти, в чому причина невдач. Ймовірно, старі звички і страхи досі вас тримають. Відкиньте їх, щоб вдихнути нове життя на повні груди.

Водолій

Тим представникам знака, які люблять самотність, буде в цей день вкрай комфортно і затишно. Інші ж будуть всіляко шукати уваги. Багатьом буде хотітися з кимось поговорити, але співрозмовників не знайдеться. Як мінімум, до вечора.

Риби

Ви будуєте абсолютно реальні плани, тому і досягти їх не складає особливих труднощів. Це правильний хід. Але може варто поставити перед собою більш високі цілі? Зрештою, всім потрібен якийсь стимул. Або навіть мрія.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.