RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Потрібно зайнятися здоров'ям і намагатися уникати конфліктів: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

На цьому тижні все буде йти наперекосяк. Крім творчих справ, яким варто приділити максимальну увагу. Хочете знати, що вас чекає в період з 15 по 21 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, як уберегтися від проблем, не потрапити в скандал і чим краще зайнятися.

Робота

У діловій сфері все буде йти досить гладко. Винятки можливі лише для представників технічних професій. Якщо виникнуть конфлікти з колегами або керівництвом, вирішувати їх варто негайно. Але робити це потрібно тільки в м'якій і дружній формі, можливо навіть з переходом на легкий гумор. Ні в якому разі не можна вплутуватися в робочі конфлікти або дозволяти собі вихлюпувати емоції. Це загрожує серйозними проблемами в подальшому, аж до втрати робочого місця і фінансових труднощів, які буде дуже непросто подолати.

Відносини

Любовні пригоди зараз ваблять представників практично всіх знаків Зодіаку. Особливо до цього схильні Водолії, Терези, Скорпіони і Леви. Але не варто кидатися у вир з головою. Якщо ваша душа просить авантюр, постарайтеся чесно поговорити з собою і з'ясувати, чим вони для вас обернуться. Не варто ризикувати всім заради хвилинної слабкості. Якщо ж ваша інтрижка не понесе за собою трагічні наслідки, просто насолоджуйтеся і не переживайте. Сімейним парам варто задуматися про те, щоб урізноманітнити дозвілля і інтимне життя.

Здоров'я

Самопочуття може сильно змінюватися, особливо у метеозалежних людей. Це нормально, але потрібно стежити за перепадами і не дозволяти їм бути занадто сильними. Важливо відпочивати, регулярно харчуватися і пити велику кількість рідини. Зовні зараз багато хто почне буквально розквітати, це також благотворно вплине на здоров'я, так як емоційний фон буде позитивно заряджений завдяки гарній самооцінці. Корисно буде зайнятися творчістю, вона буде даватися легко і сприятливо впливатиме на тиск і тонус.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.