RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Емоційні гойдалки і непрості рішення: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Тиждень буде наповнений контрастними переживаннями і складними міркуваннями. Хочете знати, що вас чекає в період з 6 по 12 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, як уникнути конфліктів, налаштуватися на позитивну хвилю і не зберегти тонус організму.

Робота

У діловій сфері зараз варто покладатися тільки на свої власні сили. Люди, яким ви довіряєте, можуть легко вас підвести, самі того не бажаючи. Не поспішайте погоджуватися на виконання нових і незвичних завдань, вас можуть спробувати навантажити надміру. Відстоюйте свою позицію, тиждень буде непростий, але принесе дуже корисний досвід.

Відносини

У відносинах з близькими варто проявити розуміння. Зараз багато хто може відчувати вдома якийсь дискомфорт, це скоро пройде. Потрібно просто відпустити ситуацію і не намагатися заздалегідь прогнозувати реакцію людей на свої слова і вчинки. У романтичній сфері зараз саме час відпустити на волю свої бажання і емоції.

Здоров'я

Не варто занадто сильно переживати про здоровий спосіб життя. Звичайно, правильне харчування і активні заняття - це прекрасно. Але якщо вам зараз зовсім не хочеться цим займатися, не засмучуйтеся. Важливо не почати себе мучити за те, що ви щось робите не так. Все прийде, просто зараз вам складно сконцентруватися на певних деталях.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.