RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 7 травня: Овни будуть ускладнювати собі життя, а Водолії зможуть собою пишатися

Зірки рекомендують всім знакам в цей час зайнятися собою і відпочити. Хочете знати, що вас чекає 7 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде робити помилки, хто зможе проявити себе з кращого боку, а які знаки не будуть вірити в свої сили.

Овен

Ви будете допускати більше промахів, ніж зазвичай. Зараз вам особливо легко ускладнити собі життя. Будьте уважні до деталей, постарайтеся тверезо оцінювати свої можливості. Не беріть на себе більше, ніж можете собі дозволити.

Телець

Цей день буде сприятливим для саморозвитку і творчості. Ваша енергія дозволить вирішити практично будь-яке поставлене перед вами завдання і обійти конкурентів. Зірки також вказують на ймовірність корисних знайомств і приємних сюрпризів. У тому числі і матеріальних.

Близнюки

Ви зможете проявити свої найкращі якості. Це хороший період для зустрічей і переговорів. Також варто побільше рухатися, ваша фізична форма потребує невеликого навантаження. Не забувайте перемикатися і відволікатися від роботи.

Рак

Ракам багато що вдаватиметься, але ви самі можете почати сумніватися в своїх силах. Щоб це подолати, поговоріть з кимось, у кому впевнені. Нехай ваше оточення допоможе вам вибратися з емоційного застою, не зачиняйтеся від людей.

Лев

Для Львів успіхи цього дня безпосередньо залежать від співпраці з оточуючими. Не варто тягнути все самим, краще довіритися команді. Разом ви досягнете більшого за менший час. Не замикайтеся на собі, а спробуйте проявити максимально свою товариськість - це принесе чудові результати.

Діва

Ви можете почати шкодувати про якісь справи, які вам не вдалося реалізувати. Ці роздуми варто припинити, так як вони не приведуть ні до якого корисного результату. Не зациклюйтеся на минулих можливостях, живіть в поточному часі.

Терези

У цей день Терези можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нові зусилля для їх вирішення.

Скорпіон

Ваша енергія битиме через край і вам періодично буде непросто з нею впоратися. Це можна використовувати, направивши потік думок в корисне русло. Беріть на себе менше рутини, творчі й важкі завдання зараз будуть даватися вам простіше.

Стрілець

У Стрільців на передній план вийде розсудливість і дипломатичність. Ви зможете домовитися з ким завгодно. Так що, якщо у вас є якісь серйозні невирішені питання, не варто відкладати їх.

Козеріг

Вам варто думати як можна менш консервативно. Ймовірно, що зараз вам відкриється якась абсолютно нова сфера діяльності. Щоб її освоїти, потрібно буде переглянути свої звички і від багатьох з них відмовитися. Розвивайтеся, це принесе успіх.

Водолій

У Водоліїв з'явиться привід пишатися собою. Ви зможете здолати свої слабкості, це підніме ваш бойовий дух. Навіть ті, хто останнім часом почав сильно сумніватися в собі, зараз отримають заряд бадьорості та оптимізму. Тримайтеся за цей стан.

Риби

Ваші резерви практично вичерпані. Будь-які заняття, будь то побутові завдання, спорт, або робота, будуть здаватися вам неважливими, або невиправдано трудомісткими. Рибам слід добре відпочити, щоб відновити сили.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.