RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 19 травня: Тельці згадають старі помилки, а Стрільці не зможуть побороти лінь

Негативні хвилі змусять все знаки Зодіаку поводитися емоційно. Хочете знати, що вас чекає 19 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого буде все дратувати, хто буде шкодувати про старі помилки, а кого будуть дратувати дрібні справи.

Овен

Овни в цей період будуть дуже дратівливі. Вас будуть дратувати всі навколо, навіть звичні справи і приємні люди можуть змусити вас нервувати. Попийте м'ятного чаю, прогуляйтеся, подихайте свіжим повітрям. Скоро все устаканиться.

Телець

Для представників цього знака час буде емоційним. Ви будете згадувати свої старі помилки, думати, як могли б вчинити інакше в минулому. Не дозволяйте цьому вантажу тягнути вас назад. Ви тепер інша людина, пам'ятайте про це.

Близнюки

Для Близнюків день буде наповнений дрібними справами і обов'язками, які можуть сильно вас дратувати. Вам може хотітися все кинути і послати всіх на всі чотири сторони. Але, звичайно ж, робити цього не потрібно. Заспокойтеся.

Рак

Раки зараз будуть наповнені натхненням. Море планів, ідей і бажань може вас захлеснути. Намагайтеся все продумувати до дрібниць, інакше можете втратити важливі деталі. З близькими варто бути акуратніше, вони зараз можуть вести себе імпульсивно.

Лев

У Львів в цей період з'явиться шанс подолати відразу кілька давніх перешкод. Але ціна за такий подарунок долі буде високою. Не погоджуйтеся руйнувати те, що для вас дороге. Навіть якщо нові висоти виглядають дуже привабливо.

Діва

Ви будете хотіти повернутися в своє минуле, щоб уникнути нинішніх проблем. Ностальгія - це добре, але тільки в межах розумного. Контролюйте свої спогади, вони всього лише є плодом ваших роздумів.

Терези

Терези хотіли зробити як краще, а вийшло як завжди. Ви навіть могли нажити собі ворогів. Не турбуйтеся, іноді все ми потрапляємо в подібні ситуації. Важливо зараз знайти правильний вихід і не втратити почуття власної гідності.

Скорпіон

Ваші недавні справи принесуть набагато більше клопоту, ніж ви спочатку планували. Доведеться перекроювати свої плани, можливо навіть вам доведеться відмовитися від якихось бажань. Все, що доведеться скасувати зараз, можна буде надолужити пізніше.

Стрілець

У Стрільців настає час ліні і небажання нічим займатися. Вас самих цей стан може сильно бісити, але побороти його ви поки не в силах. Не потрібно боротися з собою. Дозвольте собі в цей день відпочити, тоді завтра з новими силами все продовжите.

Козеріг

Для Козерогів цей день буде спрямований на роздуми. Ви згадайте старі поради, з подивом виявивши, що в них була важлива частка істини. Ніколи не пізно виправити помилки в своїй поведінці, але робити це потрібно акуратно.

Водолій

Вас нарешті наздоженуть довгоочікувані зміни. Вони настільки зачарують оточуючих, що ви будете просто купатися в увазі і компліментах. І не потрібно занадто скромничати, ви багато працюєте і заслужили те, що зараз отримуєте.

Риби

Ви намагаєтеся вхопитися за будь-яку можливість проявити себе, забуваючи про рамки пристойності і почуття інших людей. Ви наживає собі ворогів, це небезпечно. Не поспішайте кидатися у вир і рватися до перемоги за всяку ціну. Ця ціна може бути занадто висока.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.