RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Близнюки будуть рішучими, а Львів чекають неприємні новини

Багато знаки в цей день зможуть проявити свої аналітичні здібності. Хочете знати, що вас чекає 23 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто отримає велику силу, хто буде повільний, а хто зможе діяти рішуче.

Овен

Овни в цей час будуть наділені величезною руйнівною силою. І зможуть використовувати її для вирішення своїх проблем і досягнення цілей. Всі перепони на своєму шляху ви будете просто розбивати, але не забувайте про обережність.

Телець

Представники цього знака будуть діяти дуже повільно. Ви можете багато чого не встигнути, якщо самі не змусите себе бути трохи активніше. У романтичних справах краще зберігати спокій, так ви зможете зберегти баланс.

Близнюки

Близнюки будуть особливо рішучими в цей час. Ви можете прийняти важливі рішення, які допоможуть не тільки вам самим, але й позначаться на житті оточуючих. Продумуйте всі кроки і не забувайте про наслідки своїх вчинків.

Рак

Вас нарешті чекають приємні сюрпризи. Події складуться так, що будь-яку ситуацію ви зможете повернути в свою сторону. Сміливо призначайте ділові зустрічі і беріться за амбітні проекти. Також зараз варто спробувати щось нове.

Лев

Неприємні новини можуть з'явитися з самого ранку. Їх варто гарненько обміркувати, зробити висновки і тільки потім вирішувати, як саме діяти. Не покладайтеся на чужі рекомендації та думки, зараз вам потрібно думати самостійно.

Діва

Діви можуть виявити в собі бажання зайнятися чимось абсолютно новим. Варто братися за незнайомі справи з обережністю, але без страху. Ви досягнете успіху, якщо будете діяти з позитивним настроєм.

Терези

Ви можете опинитися на важливій зустрічі, тому зверніть увагу на свій зовнішній вигляд. Пам'ятайте, що зустрічають по одягу. Тому потрібно не тільки підготувати аргументи і доводи, але і візуально справити хороше враження.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться вирішувати проблеми, які створили інші люди. Це буде трохи дратувати, але в підсумку ви самі отримаєте корисний досвід і знання. Не дозволяйте своїй агресії псувати вам настрій. І не працюйте занадто багато.

Стрілець

Для вас день буде непростим. Вам доведеться пристосовуватися до обставин, на які ви ніяк не зможете вплинути. Імпровізуйте і намагайтеся діяти і міркувати гнучко. В любовній сфері покладайтеся на інтуїцію.

Козеріг

Через свою впертість ви будете заперечувати, що ваш давній план вже застарів і нікуди не годиться. Прийміть реальність і не відвертайтеся від фактів. Чим швидше ви адаптуєтеся до нової ситуації, тим швидше зможете домогтися успіху.

Водолій

Водолії будуть рішучі і активні. Це приверне увагу впливових людей. Ви зможете домогтися нових висот у своїх починаннях, це стане добрим ґрунтом для майбутнього професійного зростання. Прислухайтеся до порад експертів.

Риби

Вам доведеться вирішувати непрості питання, які можуть стосуватися близьких людей. Розбіжності оточуючих опиняться на ваших плечах. Постарайтеся згладжувати кути і діяти так, як радить вам серце, воно підкаже вірний шлях.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.