RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

25 березня

24 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Діви будуть лінуватися, а у Терезів з'являться труднощі

В цей час варто проявити активність в робочих питаннях. Хочете знати, що вас чекає 25 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто заплутається у власних справах, кому буде непросто розібратися в думках, а кому доведеться повернутися до старих проблем.

Овен

Овни будуть діяти не зовсім логічно. Ви можете заплутатися в справах, які самі ж почали. Коли будете будувати подальші плани, не забувайте про людський фактор. І ви самі, і ваше оточення зараз піддаєтеся емоційним бурям.

Телець

Для Тельців день буде заплутаним. Вам буде нелегко розібратися у власних думках, вони можуть збивати вас з пантелику. Не дозволяйте емоціям керувати вашими діями. Всі рішення потрібно приймати тверезо і спокійно, без зайвих нервів.

Близнюки

Для представників цього знака настає період, коли доведеться повертатися до давніх питань і проблем. Вам здавалося, що ці теми давно себе вичерпали, але виявиться, що це не зовсім так. Подумайте, які деталі минулого потрібно виправити.

Рак

Раки отримають можливість виконати давнє бажання якоїсь людини. Діяти вам доведеться швидко, тому часу на роздуми буде зовсім мало. Приймайте рішення серцем, якщо вірите в ідею - дайте їй шанс.

Лев

Зараз ви можете вирішити відразу кілька невеликих проблем, які останнім часом вам заважають. Розберіться з цими завданнями перед тим, як братися за щось нове. У романтичній сфері варто проявити наполегливість з шарм.

Діва

Діви будуть лінуватися і ухилятися від не особливо цікавих завдань. Вам хочеться веселитися, а навколо накопичуються справи. Краще умовте себе зробити хоча б частину того, що потрібно. Так ви швидше звільнитеся і витратите менше нервів.

Терези

У Терезів можуть виникнути проблеми в діловій сфері. Перешкоди краще не обходити, а вдумливо долати. Не бійтеся попросити допомоги у кого-то, кому довіряєте. Ваша інтуїція зараз може помилятися. Любовні переживання будуть збивати з пантелику.

Скорпіон

Для Скорпіонів цей період буде наповнений переживаннями і розчаруваннями особистого характеру. Ви можете дізнатися щось неприємне про людину, якій сильно довіряєте. Не втрачайте контроль над своїми емоціями і слухайте співрозмовника уважно.

Стрілець

Вам доведеться зайнятися якоюсь справою, яке ви довго відкладали. Крім вас ніхто не зможе закінчити розпочате. Чи не перекладайте свої обов'язки на інших. По-перше, вони впораються гірше, по-друге, це зіпсує ваші стосунки.

Козеріг

Козерогам буде непросто спілкуватися з начальством. Ви будете бунтувати і йти проти системи, коли це буде зовсім недоречно. Заспокойте свого внутрішнього революціонера, він зараз дуже активно проявляє свої гірші якості.

Водолій

Постарайтеся максимально засвоїти інформацію, яку сьогодні отримаєте. Це гарний час для розвитку нових навичок і умінь. Також ви можете навести порядок у фінансових справах і нарешті стабілізувати своє матеріальне становище.

Риби

Для Риб це гарний час. Ви можете сміливо міняти обстановку, будь-які нові ідеї будуть даватися вам легко і, швидше за все, приведуть до успіху. Ви зможете розібратися зі старими проблемами і відновити втрачені контакти з важливими людьми.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.