RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: несподівані новини у Львів і поїздки у Раків

У цей період багато хто може стати менш активними і більш нервовими. Хочете знати, що вас чекає 27 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе подолати давню перешкоду, кого чекають поїздки, а хто вирішить стару проблему.

Овен

У цей період Овни нарешті зможуть подолати давню перешкоду. Нові знання та оригінальний підхід допоможуть вам розібратися з нею легко і ефектно. Також ви можете отримати величезну дозу уваги, будьте готові до неї.

Телець

Тельцям в цей період доведеться зібратися і діяти, всупереч своїм внутрішнім протиріччям. Цей час буде непростим, але не можна покладатися на випадок. Все, що далі піде, залежить тільки від вас і ваших рішень.

Близнюки

День буде спокійним і плідним. Ви багато встигнете, якщо не будете лінуватися. Також велика ймовірність вирішення якогось важливого для вас питання. Можливо, вдома або на роботі вам зроблять приємну пропозицію. Але не варто поспішати з висновками.

Рак

Ймовірно, вам доведеться запланувати якусь поїздку. Вона може бути як розважальної, так і ділової. Навіть якщо вам не дуже хочеться куди-небудь їхати, не відмовляйтеся занадто швидко. Подумайте, може це саме те, що вам потрібно.

Лев

Несподівана новина може вас налякати. Але пізніше ви заспокоїтеся і зможете все ретельно обміркувати. Зміни будуть приємними, хоч і раптовими, тому не варто оцінювати їх занадто критично. Прислухайтеся до слів друзів.

Діва

Дівам буде легко вирішити якусь стару проблему. Відповідь на старе питання прийде сама, проаналізуйте ситуацію і чиніть так, як говорить вам інтуїція. Зараз важливо налаштуватися на позитив і не дозволяти настрою псуватися.

Терези

День буде непростим, але Терезам буде не нудно. Ви будете гостро відчувати свою потрібність, тому всі завдання будуть даватися вас з азартом та інтересом. Не дозволяйте собі нудьгувати, інакше можете дуже швидко втратити активний настрій.

Скорпіон

Цей день спричинить за собою серйозні зміни. Будьте готові змінити обстановку і отримати абсолютно новий досвід. Не лякайтеся труднощів, свіжі завдання тільки ще сильніше розширять ваш кругозір. Друзі допоможуть вам прийняти важливе рішення.

Стрілець

Існує ймовірність, що вам доведеться виправдовуватися за якісь свої вчинки. Хтось може сильно в вас розчаруватися. Якщо це сталося, не приймайте все занадто близько до серця. Краще постарайтеся порозумітися і виправити помилки.

Козеріг

Вас чекають зміни в діловому оточенні. Ви можете отримати шанс заробити додаткову суму, на яку не розраховували. У любовних справах постарайтеся не реагувати на події занадто гостро. Все набагато простіше, ніж вам здається.

Водолій

Несподівана зустріч з кимось, кого ви хотіли б забути, може оживити старі емоції. Не давайте минулому тягнути вас назад. Пам'ятайте, що ви вже інша людина, і не потрібно повертатися туди, звідки ви йшли з великими труднощами.

Риби

Вам доведеться взятися за справу, яку почав хтось інший. Буде складно не наробити помилок, але послідовні дії можуть звести всі ризики до мінімуму. Попросіть допомоги у більш досвідченої людини, так буде краще.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.